Cube Reaction Hybrid HPA Pro 500

1.979,10 €
  • Cube Reaction Hybrid HPA Pro 500
Cube Reaction Hybrid HPA Pro 500

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Popolnoma novo kolo z računom in garancijo!!

Električno kolo CUBE Reaction Hybrid HPA Pro 500 je pravo gorsko kolo z dodatkom dodatne pomoči pri vožnji za enkratno doživetje na kolesu. CUBE Reaction Hybrid HPA Pro je prava zmes preverjene udobne geometrije in športnega gorskega kolesa s sprednjim vzmetenjem opremljenega z najnovejšim Bosch motorjem in preverjenimi kolesarskimi komponentami. Okvir je prilagojen najnovejšim Bosch motorjem, notranja napeljava kablov pa da še dodatno vrednost kolesu, ki je gladkih in čistih linij. Kolo ima možnost montaže blatnikov.

VELIKOSTI: 27.5: 14", 16", 18" // 29: 17", 19", 21", 23"

E-MOTOR: Bosch Drive Unit Performance CX (75Nm) Cruise (250Watt)

BATERIJA: Bosch Power Pack 500

TEŽA: 20,90 kg

VEČ: www.cube.eu/...

CUBE je nemški proizvajalec koles že od leta 1993. Izdelujejo kolesa različnih cenovnih in kakovostnih razredov. Znamka je znana po cenovno ugodnih in dobro opremljenih kolesih.

BATERIJSKI ELEKTROMTOR BOSCH:

Motor: Motor ustreza vsem cestnim predpisom. Njegova največja prednost je kompakten dizajn in pritrditev pa predel gonilke kar pomeni, da ne vpliva na težišče samega kolesa in ohranja njegovo okretnost in vozne lastnosti na visoki ravni. Motor je opremljen s kar tremi senzorji za hitrost (zadnje kolo) senzorjem za kadenco in navor. Teža: 4kg. Motor vam nudi pomoč do hitrosti 25km/h!!
Baterija: Uporaba baterije je otročje lahka, po zaslugi "integrated locking system-a" jo lahko snamemo in pritrdimo v trenutku. Popolnoma prazna baterija se napolni v rekordnem času 2,5h in je tako pripravljena na ponovno uporabo. Baterija vam omogoča do največ 160km dosega pri ECO načinu, kar je seveda odvisno od samega terena in nastavitve, ki jo uporabljate za pomoč pri kolesarjenju. Teža: 2,3kg MOČ MOTORJA 250 W Mehatronic system !
Uporabniški vmesnik: Vse funkcije se upravljajo preko tehnološko dovršenega digitalnega vmesnika na vašem krmilu. Nastavljate lahko nivo pomoči elektromotorja (štirje različni nivoji), prižgete in ugasnete lahko luči, na zaslonu se vam izpiše trenutno stanje baterije, koliko kilometrov lahko še prevozite z baterijo, hkrati pa vključuje še vse funkcije klasičnega kolesarskega števca.
Nivoji pomoči elektromotorja:
• Eco - najmanj pomoči eletromotorja. Pomaga samo ko je to res potrebno in omogoča najdaljšo asistenco, saj se baterija prazni zelo počasi
• Tour - srednja pomoč
• Sport - velika pomoč pri pospeševanju in vožnji v klanec
• Speed - maksimalna pomoč motorja vseskozi, dokler se baterija ne izprazni !

Velikost na zalogi: 17", 19"

https://www.valy.si/izdelek/N-REACTION_PRO5_SR/cube-reaction-hybrid-hpa-pro-500-elektricno-kolo-2017-si-rd

Redna cena: 2.199,00€
Akcijska cena ob plačilu z gotovino 1.979,10€
Možnost plačila na obroke.

Brezplačna dostava!!

Kontakt:

Valy d.o.o.
Cesta na Brdo 52
4000 Kranj - Kokrica
04/2045 007

www.valy.si
trgovina@valy.si
https://www.facebook.com/KolesarskiCenterValy

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Valy, d.o.o., Kranj
  • Cesta na Brdo 52
  • 4000 Kranj
Kontaktna oseba:
Andrej
Telefon:
042045007
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 20.7.2017 - Ogledi: 201 - Številka oglasa: 0736