Tip poti / regija / vremenska napoved

Kolesarske poti po Sloveniji

Dragi člani skupnosti Kolesarske poti po Sloveniji

Dobrodošli v naši družbi. Če bi radi zamenjali kolo, ne odlašajte, povpraševanje letos za nekajkrat presega ponudbo. Delno je kriva epidemija, delno neverjetni uspehi naših kolesarjev, največ pa kolesarski raj, v katerem živimo. Slovenija je tretja najbolj zelena država v Evropi in nam ponuja neskončne možnosti za vrtenje pedal. Kako radi kolesarimo po naši deželi, dokazuje velika obiskanost rubrike Kolesarske poti po Sloveniji na našem portalu Kupikolo.si. Radi bi ustvarili čim bolj kvalitetni zbir kolesarskih poti in njihovih opisov, zato vabimo k sodelovanju tudi vas.

Vsak od nas v svojem okolju pozna zanimive trase, ceste in poti, ki so primerne za kolesarjenje. Če jih zapišemo, drug drugemu pomagamo z informacijami. Najbolje pa pot opiše prav tisti, ki jo je prekolesaril. Če nam boste pomagali, bo bera res dobra in mi jo bomo z veseljem delili. Čeprav se zbirka imenuje Kolesarske poti po Sloveniji, bomo nadvse veseli tudi opisov poti v Tujini. Pa ne samo opisa, tudi vsakega nasveta, ki se vam bo zdel pomemben.

V želji, da zberemo čim več opisov poti, smo v mesecu maju začeli 6-mesečno nagradno akcijo Kolesarsko pleme SLO, ki traja od 1. maja 2021 do 31. oktobra 2021.

Vse o akciji in pomoč pri pisanju najdete TUKAJ