VITARGO ELECTRO-ENERGY ENERGIJSKO-HIDRACIJSKI NAPITEK Z ELEKTROLITI - 1050G

25,99 €
  • VITARGO ELECTRO-ENERGY ENERGIJSKO-HIDRACIJSKI NAPITEK Z ELEKTROLITI - 1050G
  • VITARGO ELECTRO-ENERGY ENERGIJSKO-HIDRACIJSKI NAPITEK Z ELEKTROLITI - 1050G
VITARGO ELECTRO-ENERGY ENERGIJSKO-HIDRACIJSKI NAPITEK Z ELEKTROLITI - 1050G VITARGO ELECTRO-ENERGY ENERGIJSKO-HIDRACIJSKI NAPITEK Z ELEKTROLITI - 1050G

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Trec Vitargo je edinstev energijsko-hidracijski napitek iz patentiranega ogljikovega hidrata, ki molekularno spominja na glikogen, ter matrico ključnih elektrolitov. Študije na najprestižnejših inštitutih (Karolinski inštitut na Švedskem, največja medicinska univerza v Skandinaviji, ter Medicinski oddelek univerze v Uppsali) so dokazale, da je Vitargo najhitrejša oblika energije pred, med in po teku ali kolesarjenju. Vitargo 70% hitreje nadomesti energijo v roku ene ure po zaužitju ter obnovi 77% več glikogena v roku 2. ur po zaužitju, v primerjavi z maltodekstrinom in sladkorji. Pod študije je med drugim podpisan J. B. Leiper iz univerze v Aberdeenu, ki je eden izmed pionirjev raziskave elektrolitskih in energijskih pijač.

SESTAVINE:

Izdelek je prehrambeni dodatek - ŽIVILO ZA ŠPORTNIKE - in ni nadomestilo za zdravo uravnoteženo prehrano. Ni namenjen osebam mlajšim od 16 let ter kakršnikoli preventivi ali zdravljenju. Pred uporabo izdelka se posvetujte z zdravnikom. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Izdelek hranite pri sobni temperaturi umaknjen pred neposrednim vplivom sončnih žarkov ter izven dosega otrok

ALERGIJSKO OPOZORILO:

Izdelek je proizveden v tovarni, ki pri svojem procesu uporablja surovine kot so pšenica, ječmen, oreščki, izdelki iz rib (hondroitin sulfat, glukozamin sulfat), produkti iz jajc, mleka in soje (jajčne,mlečne,sirotkine, sojine beljakovine).

PRIPOROČENA UPORABA:

Zmešaj 1 merico s 700ml vode in spij med vadbo. Lahko pa začnete piti že pred njo.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 650 228
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.9.2020 - Ogledi: 32 - Številka oglasa: 1960