APPLIED NUTRITION BCAA Z GLUTAMINOM IN ELEKTROLITI

24,99 €
  • APPLIED NUTRITION BCAA Z GLUTAMINOM IN ELEKTROLITI
  • APPLIED NUTRITION BCAA Z GLUTAMINOM IN ELEKTROLITI
APPLIED NUTRITION BCAA Z GLUTAMINOM IN ELEKTROLITI APPLIED NUTRITION BCAA Z GLUTAMINOM IN ELEKTROLITI

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS IZDELKA:

BCAA z glutaminom, citrulinom in elektroliti vsebujejo pet najbolj ključnih aminokislin, ki jih telo potrebuje za boljšo vzdržljivost, moč in razvoj funkcionalne mišične mase - poleg levcina, izolevcina in valina je dodan tudi glutamin, najbolj zastopana aminokislina v naših skeletnih mišicah ter citrulin, ki skrbi za moč, "pump" in izboljša prekot krvi v mišičnem tkivu." Z redno uporabo Applied Nutrition aminokislin boste že med treningom preprečili katabolizem in tako zmanjšali mišično utrujenost. Izdelek pa je unikat, saj vsebuje tudi glutamin - gre za aminokislino z najbolj antikataboličnim delovanjem med vsemi posameznimi sestavinami. Glutamin je idealnen za vzdržljivostne športe, saj skrajša regeneracijsko okno in celi mikropoškodbe že med samo vadbo, na ta način pa se poveča tudi učinkovitost in gostota čistega mišičnega tkiva. Elektroliti so še posebej idealni za kolesarje in vzdržljivostne športnike saj imajo slednji med vadbo še dodano povečano potrebo po njih. Za povrh pa so še brez kalorij ter z dodanim vitaminom B6.

SESTAVINE:

Sestavine PREHRANSKEGA DOPOLNILA: BCAA (2.1.1) (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), L-glutamin, L-citrulin DL-malat 2:1, tri natrijev citrat, tri kalijev citrat, tri kalcijev fosfat, sredstva proti strjevanju (Silicijev dioksid), Naravni okus, Natrijev klorid, Acidulant (citronska kislina), sladilo (Sukraloza), Vitamin B6 (piridoksin HCL), Naravno barvilo. Izdelek ni nadomestilo za uravnovešeno prehrano. Hraniti izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Hraniti v temnem in hladnem prostoru. NETO KOLIČINA: 450g

PRIPOROČENA UPORABA:

Za najboljše rezultate zaužij 1 merico pred treningom in 1 merico po njem. Kadar želiš narediti zahteven in dolgotrajen trening (>2h), lahko hidracijski napitek obogatiš z dodatno merico BCAA.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 650 228
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.9.2020 - Ogledi: 22 - Številka oglasa: 1965