SCIVATION XTEND BCAA - 30 SERVIRANJ - AMINOKISLINE Z ELEKTROLITI

24,99 €
  • SCIVATION XTEND BCAA - 30 SERVIRANJ - AMINOKISLINE Z ELEKTROLITI
  • SCIVATION XTEND BCAA - 30 SERVIRANJ - AMINOKISLINE Z ELEKTROLITI
  • SCIVATION XTEND BCAA - 30 SERVIRANJ - AMINOKISLINE Z ELEKTROLITI
SCIVATION XTEND BCAA - 30 SERVIRANJ - AMINOKISLINE Z ELEKTROLITI SCIVATION XTEND BCAA - 30 SERVIRANJ - AMINOKISLINE Z ELEKTROLITI SCIVATION XTEND BCAA - 30 SERVIRANJ - AMINOKISLINE Z ELEKTROLITI

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS IZDELKA:

Scivation BCAA - najbolj prodajane aminokisline na svetu, ki so začele trend aminokislin! Scivation je pod budnim očesom Dr. Layna Nortona razvil popolno mešanico aminokislin in elektrolitov, ki so slastnega okusa in se odlično mešajo. Vsebujejo 7g treh najbolj ključnih anti-kataboličnih aminokislin (levcin, izolevcin in valin), od tega kar 3,5g levcina. Za regeneracijo je tu še 2,5g glutamina ter 1171 mg elektrolitov, ki poskrbijo za hidracijo med treningom in gram citrulina za boljši pretok krvi in mišično moč. Vse kar telo potrebuje za boljšo vzdržljivost, moč in razvoj funkcionalne mišične mase! Z uporabo Scivation BCAA boste že med treningom preprečili katabolizem in posledično zmanjšali mišično utrujenost, skrajšali regeneracijo po vadbi, na daljši rok pa si zagotovili tudi večjo učinkovitost in gostoto čistega mišičnega tkiva. Ne le, da vsebujejo veliko več levcina, aminokisline z najbolj anaboličnim profilom, kot ostali produkti, tu so še vitamin B6 za normalno delovanje metabolizma, elektroliti za hidracijo in glutamin za regeneracijo. Prepričajte se zakaj so Scivation BCAA najbolj prodajane BCAA na svetu. Izedel ima tudi NSF certifikat, ki zagotavlja, da je produkt stalno kontroliran s strani neodvisne inštitucije, ki skrbi za varno hrano ter Informed Choice certifikat, ki zagotavlja, da je produkt doping free ter je v njem točno to kar piše na embalaži.

SESTAVINE:

Sestavine PREHRANSKEGA DOPOLNILA: L-levcin, L-glutamin, L-valin, L-izolevcin, Natrij, Kalij, Vitamin B6 (kot Piridoksin hidroklorid), Trinatrijev citrat dihidrat, kalijev klorid, natrijev klorid, citrulin malat,citronska kislina, naravna aroma, kalijev acesulfam, sukraloza.

Vsebuje sojo. Proizvedeno v obratu v katerem predelujejo tudi mlečne izdelke, pšenico, arašide, jajca, ribe, školjke, mandlje in ostale oreščke, sulfite in koruzo.

PRIPOROČENA UPORABA:

Zmešaj eno merico ali dve s poljubno količino vode in zaužij med, pred ali po treningu.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 650 228
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.9.2020 - Ogledi: 7 - Številka oglasa: 1970