SIS REGO RAPID RECOVERY - 1600G

36,99 €
  • SIS REGO RAPID RECOVERY - 1600G
  • SIS REGO RAPID RECOVERY - 1600G
  • SIS REGO RAPID RECOVERY - 1600G
  • SIS REGO RAPID RECOVERY - 1600G
SIS REGO RAPID RECOVERY - 1600G SIS REGO RAPID RECOVERY - 1600G SIS REGO RAPID RECOVERY - 1600G SIS REGO RAPID RECOVERY - 1600G

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

POVZETEK:

SiS REGO Rapid Recovery je celostno zasnovan regeneracijski napitek, namenjen dolgotrajnim in hkrati visokointenzivnim treningom. Mešanica ogljikovih hidratov ter izolata sojinih beljakovin, ki ga dopolnjujejo levcin, vitamini in elektroliti, skrajša obdobje regeneracije na minimum. Ogljikovi hidrati napolnijo izčrpane glikogenske zaloge ter zmanjšajo nivo kortizola, 20g izolata iz sojinih beljakovin pa poskrbi za ustrezno gradnjo novih mišičnih vlaken. Izdelek zaznamuje višja vsebnost beljakovin in aminokislin, kot smo običajno navajeni pri regeneracijskih napitkih - razmerje 40:60 je še posebej idealno za treninge, kjer želimo izboljšati šprinte (intervalni trening, hiit, fartlek). Tako priporočamo ta regeneracijski napitek še posebej v obdobju treningov, ko želimo zvišati VO2max, torej v kolesarskem žargonu gradnjo, moč 1, moč 2.

Formuli je dodanih še 2g levcina, aminokisline, ki v telesu deluje kot signalna molekula, ki sproži samo sintezo beljakovin. Dodatek levcina v vsaki regeneracijski formuli je nujen, saj omogoča hitrejšo regenercijo, hkrati pa - važneje - preprečuje atrofijo. Vitamini in minerali so vpleteni v prenos živčnih signalov ter pogojujejo samo kontrakcijo mišic med gibanjem. SiS REGO Rapid Recovery je primeren tudi za posameznike z laktozno intoleranco - ne vsebuje mleka, glutena in je idealna izbira za vegeteriance. Vsebuje zanemarljivo količino kalcija, zato je primeren za posameznike, ki imajo težavo s presnovo tega minerala.

PRIPOROČENA UPORABA:

Zmešaj 50g napitka s 500ml vode in zaužij takoj po treningu. Ob treningu dodajaj energijo iz SIS Go Isotonic Gel ali v bidon stresi Beta Fuel.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 650 228
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.9.2020 - Ogledi: 21 - Številka oglasa: 1977