WHEY ISOLATE - 700G

21,99 €
  • WHEY ISOLATE - 700G
WHEY ISOLATE - 700G

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS IZDELKA:

Whey isolate je 100% izolat sirotkinih beljakovin (whey isolate), katerega tvori kar 86% beljakovin, minimalno maščob in ogljikovih hidratov, hkrati pa je popolnoma brez sladkorjev in laktoze. Kljub neverjetni aminokislinski strukturi, ki poškodovana vlakna doseže v trenutku, je odličnega okusa. Idealen je za posameznike z laktozno intoleranco, brezglutensko ali ketonsko dieto, pa tudi za vegetariance, ki se zavedajo manjka kvalitetnih beljakovin. En odmerek (30g) priskrbi kar 26g beljakovin najvišje biološke vrednosti, obogatene z BCAA in glutaminom.

Whey isolate je proizveden z mikrofiltracijsko metodo (Cross Flow Microfiltered Whey Isolate), s katero se ohrani nespremenjen delež mikroelementov. Celoten postopek je izveden pri nizki temeperaturi ter pritisku in ob normalnem pH-ju, kar ohranja visoko biološko vrednost peptidov. Namesto kemikalij se pri 6Paku poslužujejo mehanskih keramičnih filtrov, ki odstranijo maščobo in laktozo. Ker ne pride v stik s kemikalijami, ohrani ugodno razmerje med kalcijem in natrijem ter visoke vrednosti nepoškodovanih glikomakropeptidov, ki skrbijo za odločen imunski odgovor.

SESTAVINE:

Sestavine ŽIVILA ZA ŠPORTNIKE s sladili: HRANILNA VREDNOST NA 100g: Kcal: 383, kJ: 1602, Maščobe: 2,7g (od tega 1,6g nasičene), Ogljikovi hidrati: 4,6g (od tega 3,1g sladkorji), Beljakovine: 85g, vlaknine 4,9g, Sol: 12mg. SESTAVINE: Izolat sirotke (MLEKO), arome, sredstvo za zgoščevanje (ksantam gumi), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), sladilo (sukraloza), sol (1), regulator kislosti (citronska kislina) (2), koncentrat rdeče pese (za barvanje) (2) , barvila (E160a (1),(3),(4), E150c (1)). Številke se nanašajo na okuse: 1-karamel, 2-jagoda, 3-vanilija, 4-smetana, 5-bela čokolada. NETO KOLIČINA: 700g. ahko vsebuje sledi mleka, oreščkov,kosmičev, soje, jajc, gorčice in zelene. Shranjuj v hladnem, suhem prostoru. Ne uporabljaj, če si alergičen na katerokoli od sestavin. Ni namenjeno nosečnicam, doječim materam in otrokom. Shranjuj nedosegljivo otrokom. Ne prekorači predpisane dnevne količine.

PRIPOROČENA UPORABA:

Zmešaj en priporočena odmerka (30g) z 250-500 ml vode in zaužij takoj po treningu.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 650 228
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 18.9.2020 - Ogledi: 25 - Številka oglasa: 1984