BETA FUEL - 84G

2,80 €
  • BETA FUEL - 84G
  • BETA FUEL - 84G
  • BETA FUEL - 84G
  • BETA FUEL - 84G
  • BETA FUEL - 84G
  • BETA FUEL - 84G
  • BETA FUEL - 84G
BETA FUEL - 84G BETA FUEL - 84G BETA FUEL - 84G BETA FUEL - 84G BETA FUEL - 84G BETA FUEL - 84G BETA FUEL - 84G

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS IZDELKA
Beta fuel - gorivo za dirke in najtežje treninge?
Problem večine izotoničnih napitkov se skriva v naravi človeških prebavil - poleg tega, da so preveč agresivni do želodčne sluznice, smo sposobni na uro absorbirati le določeno količino ogljikovih hidratov. To pa je med tekmo tudi glavni vzrok za predčasno izpraznjenje glikogenskih rezerv in nastanek mišičnih krčev.

Beta Fuel je večkomponenten izotonični napitek, ki so ga pri Science in Sport razvili z namenom maksimalne absorbcije ogljikovih hidratov ob najmanjši možni obremenitvi želodca. Ta pH nevtralen energijsko hidracijski napitek tudi ljudem z občutljivim želodcem omogoča, da absorbirajo veliko količino ogljikovih hidratov. Izotonični napitek vsebuje mešanico dveh glavnih virov energije, ki aktivirata dva ključna membranska transporterja in tako omogočita večji zajem energije. Športnik je namreč sposoben absorbirati le 60g glukoze ali maltodekstrina na uro. Beta Fuel ima zato dodano fruktozo, privzem ogljikovih hidratov skozi celično steno pa sprejme drug transporter (GLUT5). Posameznikov glikogen se zato zmanšuje z manjšo hitrostjo kot pri ostalih izotonikih - v štirih urah treninga ali tekme nasproti običajnemu izotoniku privarčujemo kar 120g glikogena.

Kaj pa hidracija, elektroliti, mišični krči? Seveda so Beta Fuelu dodani tudi elektroliti v izredno biorazpoložljivih oblikah (citrati, laktati, sol). Izdelek ne vsebuje umetnih sladil in je primeren za vegane. Na voljo je v dveh blagih okusih, pomaranča in limona-limeta. Preveri še paket Beta Fuel Box - 15 x 84g po dodatno znižani ceni.

PRIPOROČENA UPORABA
Zmešaje vsebino vrečke Beta Fuel v 500-600ml vode in spijte med športno aktivnostjo. Smiselnost izdelka se je pokazala še posebej pri naporih, ki trajajo več kot dve uri in pol ter v situacijah, kjer je pričakovati krče.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 650 228
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 12.11.2020 - Ogledi: 22 - Številka oglasa: 2568