HIDROLIZIRAN KOLAGEN V PRAHU 300G

24,99 €
  • HIDROLIZIRAN KOLAGEN V PRAHU 300G
HIDROLIZIRAN KOLAGEN V PRAHU 300G

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Visokokakovostni hidroliziran kolagen iz govedine pašne reje. Kolagen je telesu lastna beljakovina, ki se nahaja v koži, hrustancu in veznih tkivih ter kosteh. Na začetku življenja ga naše telo proizvaja samo, potem pa se njegova proizvodnja s staranjem upočasni. S prehrano ga je izredno težko dodajati telesu, zategadelj ga je potrebno vnašati, še posebej pa do izraza pride z vitaminom C.

Problem vnašanja iz živil je v tem, da ima naravni kolagen slabo absorpcijo, ker ga telo ne more absorbirati v prebavnem traktu. Hidroliziran kolagen v prahu pa je razbit na miniaturne delce, ki jim pravimo peptidi in jih telo lahko absorbira. 100% hidroliziran goveji kolagen iz govedine pašne reje je proizveden v laboratoriju, ki se ravna po standardih in certifikatih ISO 2200, BRC, GMP, vsaka serija pa je za vašo varnost dodatno testirana.

Applied Nutrition Kolagen lahko pomaga pri obnovi sklepov, hrustanca ter pomaga ohranjati močne kosti. Prav tako se je uživanje hidroliziranega govejega kolagena izkazalo za učinkovito pri starejših moških, saj so študije jasno pokazale, da kolagenski peptidi pomagajo pri ohranjanju telesne kompozicije in mišične mase. Zanemarljiva pa ni niti njegova vloga pri ohranjanju zdravega videza kože, las in nohtov.

PRIPOROČENA UPORABA
1 ali 2 merici hidroliziranega kolagena date v vašo najljubšo toplo ali hladno pijačo ter spijete kadarkoli v dnevu

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 12.11.2020 - Ogledi: 81 - Številka oglasa: 2584