NATIVE WHEY - 800G NATURAL - NARAVNE BELJAKOVINE

PRODANO
  • NATIVE WHEY - 800G NATURAL - NARAVNE BELJAKOVINE
NATIVE WHEY - 800G NATURAL - NARAVNE BELJAKOVINE

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Native Whey - NATURAL so sirotkini proteini iz mleka, pomolzenega iz krav, ki uživajo travo na pašnikih. So brez vseh aditivov in kakršnih koli tujkov ter umetnih dodatkov. Zgolj in samo naravna sirtoka, naravnega mlečnega okusa. Native Whey ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, mleko pa prihaja iz kravic, ki se prosto sprehajajo po britanskih in irskih pašnikih. Native whey ne vsebuje umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Native Whey je najčistejša oblika beljakovin pridelana s CMF metodo, ki ohrani 95% vseh beljakovin in odstrani vse nezaželene stvari kot so maščoba in hidrati. Zaradi cross micro filtracije, ki ne poškoduje aminokislin kot obdelava pri višji temperaturi dobite točno toliko beljakovin kot piše na embalaži. Poleg tega ima Native whey že sam po sebi večji delež aminokislin, še posebej leucina - kralja zmogljivosti, mišične storilnosti in gradnika mišične mase. Native Whey bo postal vaš najljubši posladek po napornem treningu ali v času diet - naša ekipa se strinja, boljših sirotkinih proteinov še nismo imeli. Pa še slastni so, torej se lahko strinjamo z našimi strankami in zapišemo da so najboljši proteini na trgu.

SESTAVINE
Sestavine ŽIVILA ZA ŠPORTNIKE: Kcal: 395, kJ: 1678, Maščobe: 1,9g (od tega nasičene 0,4g), Ogljikovi hidrati: 4.9g (od tega 4.9g sladkorji), Beljakovine: 90g, Sol: 0.28mg. SESTAVINE: CMF izolat sirotke, CMF koncetrat sirotke (sojin lecitin)Lahko vsebuje sledi mleka, oreščkov, soje in jajc. Shranjuj v hladnem, suhem prostoru. Ni namenjeno nosečnicam, doječim materam in otrokom. Shranjuj nedosegljivo otrokom. Ne prekorači predpisane dnevne količine. NETO KOLIČINA: 800g.

PRIPOROČENA UPORABA
Zmešaj (30g) Native Whey s poljubno količino vode in zaužij takoj po treningu ali kot dopolnilo obroka.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 14.11.2020 - Ogledi: 45 - Številka oglasa: 2630