KOLAGEN 90 TABLET 3000 MG

11,99 €
  • KOLAGEN 90 TABLET 3000 MG
KOLAGEN 90 TABLET 3000 MG

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS
Kolagen je telesu lastna beljakovina, ki se nahaja v koži, hrustancu in veznih tkivih ter kosteh. Na začetku življenja ga naše telo proizvaja samo, potem pa se njegova proizvodnja s staranjem upočasni. S prehrano ga je izredno težko dodajati telesu, zategadelj ga je potrebno vnašati, še posebej pa do izraza pride z vitaminom C.

Problem vnašanja iz živil je v tem, da ima naravni kolagen slabo absorpcijo, ker ga telo ne more absorbirati v prebavnem traktu. Hidroliziran kolagen v tabletah pa je razbit na miniaturne delce, ki jim pravimo peptidi in jih telo lahko absorbira

Na trgu sta najbolj pogosti dve vrsti kolagena, ribji in goveji. Prvi se uporablja bolj za "lepotne" namene; za zdravo kožo in sijoč videz. Goveji kolagen ima po drugi strani predvsem vlogo, ki je bolj funkcionalne narave. Služi pri obnovi sklepov, hrustanca ter pomaga ohranjati močne kosti. Prav tako se je uživanje hidroliziranega govejega kolagena izkazalo za učinkovito pri starejših moških, saj so študije jasno pokazale, da kolagenski peptidi pomagajo pri ohranjanju telesne kompozicije in mišične mase.

SESTAVINE
Sestavine PREHRANSKEGA DODATKA: Hidrolizat govejega kolagena, sredstva za povečanje prostornine (mikrokristalizirana celuloza, škrob), sredstva proti strjevanju ( silicijev dioksid, klacijev fosfat, magnezijeve soli maščobnih kislin) Lahko vsebuje nenamerne sledi mleka, soje, oreščkov, jajz, zelene in gorčice.

Najbolj iskano: Goveji kolagen

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 14.11.2020 - Ogledi: 61 - Številka oglasa: 2632