ZMA KAPSULE 90 KAPSUL

14,99 €
  • ZMA KAPSULE 90 KAPSUL
ZMA KAPSULE 90 KAPSUL

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Nemški proizvajalec AK47 je na trg postavil učinkovito kombinacijo cinka, magnezija in vitamina B6 iz najboljših virov. Magnezij je za razliko od večine ostalih produktov v citratni obliki, cink pa v v obliki cinka methionina. AK47 ZMA je učinkovita kombinacija cinka, magnezija in vitamina B6, ki izboljšuje spanje, spalni cikel in pripomore k regeneraciji. Učinkovita kombinacija aktivnih sestavin in dobra biološka razpoložljivost nudita optimalno podporo vašemu spalnemu ciklu in posledično hormonskemu ravnovesju. Vsaka sestavina AK47 ZMA pozitivno vpliva na naše zdravje, posledično pa smo bolj spočiti in imamo več moči za naporne treninge. Odličen izdelek za regeneracijo že med spanjem.

SESTAVINE
Magnezijev citrat, cinkov methionin, sredstvo proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), zunanji sloj (želatina, barvila: titanov dioksid, indigo karmin). Lahko vsebuje sledi derivatov mleka, soje, pšenice, jajc, zelene in gorčice. Lahko vsebuje sledi oreščkov Shranjuj v hladnem, suhem prostoru. Ni namenjeno nosečnicam, doječim materam in otrokom. Shranjuj nedosegljivo otrokom. Ne prekorači predpisane dnevne doze. NETO KOLIČINA: 90 kapsul.

Najbolj iskano: Magnezij kapsule | ZMA | ZMA akcija

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 14.11.2020 - Ogledi: 56 - Številka oglasa: 2634