PURE BEAUTY - OSVEŽILNI NAPITEK S KOLAGENOM

19,99 €
  • PURE BEAUTY - OSVEŽILNI NAPITEK S KOLAGENOM
  • PURE BEAUTY - OSVEŽILNI NAPITEK S KOLAGENOM
PURE BEAUTY - OSVEŽILNI NAPITEK S KOLAGENOM PURE BEAUTY - OSVEŽILNI NAPITEK S KOLAGENOM

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS
Nemški proizvajalec AK47 Labs predstavlja osvežilni kolagenski napitek z dodanimi vitamini in minerali ter aminokislinami. Izdelek je namenjen predvsem damam, nič pa ni narobe, če po njem posežejo tudi moški, saj ga morajo za zdrave kosi, hrustanec ter vezi tudi oni vnašati v telo. Zdrava koža, nohti in sijoč videz las pa tudi nista kar tako ;)

Izdelek poleg kolagena vsebuje tudi mangan, ki ga ponavadi najdemo v dobrih multivitaminih in je eden ključnih elementov za zdrave kosti. Vitamin C, ki je močan antioksidant, aminokislini glicin in lizin ter vitamin B12. Vitamin C je nujen za dobro absorpcijo kolagena, v kombinaciji z lizinom pa ta močan antioksidant poskrbi za dobro počutje.

SESTAVINE
Sestavine PREHRANSKEGA DODATKA: kolagenske beljakovine, lizin, glicin, inulin, regulatorji kislosti (citrična kislina), aroma, vitamin c (kot askrobinska kislina), barvilo (beta karoten), sladilo (sukraloza), magnezijev glukonat, B12. Neto: 200g. Ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Ne uživajte, če ste noseči. Shrajujte nedosegljivo otrokom. Lahko vsebuje sledi oreščkov, jajc, soje, rib, zelene, gorčičnih semen, glutena ali soje

Najbolj iskano: Goveji kolagen

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 14.11.2020 - Ogledi: 58 - Številka oglasa: 2637