SIS GO ISOTONIC GEL - 60 ML

2,20 €
  • SIS GO ISOTONIC GEL - 60 ML
SIS GO ISOTONIC GEL - 60 ML

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS IZDELKA
Kupi 10x SiS Go Isotonic Gel

Kupi 30x SiS Go Isotonic Gel

SiS GO Isotonic Gel je eden izmed najbolj preizkušenih energijskih gelov - je izjemno prijazen do želodca, ne povzroča napihovanja, hitro prebavljivi ogljikovi hidrati z visokim glikemičnim indesom pa sproti polnijo glikogenske rezerve. Glikogen je namreč naše gorivo, ki poganja mišice pri visokointenzivni vadbi - v praksi se je še vedno izkazalo, da so najboljše rezultate dosegli posamezniki, ki so telesu dodajali energijo iz gelčkov, glikogen pa pustili čim dlje nedotaknjen. Če so njegove zaloge v mišicah in jetrih izčrpane, se to občuti kot utrujenost, praznost, neustrezne kontrakcije mišic, padec motivacije in na koncu vedno tudi pojav mišičnih krčev. Ko nivo glikogen doseže nizko, se dvigne stresni hormon kortizol , ki pa sproži zaporedje fizioloških procesov, ki onemogočajo ustrezno izvedbo treninga. Dodajanje SiS Go Isotonic gel na 20-30min se je izkazala kot najboljša strategija za doseganje vrhunskih rezultatov.

SiS GO Isotonic Gel je prvi izotonični gel, ki ne potrebuje vode. Energijski gel ne vsebuje glukoze, temveč maltodekstrin - gre za kompleksen OH, ki pa ima izjemno visok glikemični indeks. Pri SiS-u so izbrali maltodekstrin predvsem zato, ker je od vseh ogljkovih hidratogv najbolj nežen do želodca. Kdor je poskusil ta gel, ve, da so SiS geli najboljša izbira za napore, kjer bo telo zavračalo vsako obliko hrane. 22g hidratov v izotničnem medijo z izjemno osvežujočim - a blagim - okusom je rešitev za dolgotrajne treninge in tekme

PRIPOROČENA UPORABA
Zaužij 1 gel na 20min. Za najboljše rezultate kombiniraj s SiS Go Electrolyte.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.11.2020 - Ogledi: 23 - Številka oglasa: 2688