10X SIS GO ISOTONIC GEL 60G | SIS GELI

17,99 €
  • 10X SIS GO ISOTONIC GEL 60G | SIS GELI
  • 10X SIS GO ISOTONIC GEL 60G | SIS GELI
10X SIS GO ISOTONIC GEL 60G | SIS GELI 10X SIS GO ISOTONIC GEL 60G | SIS GELI

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS IZDELKA
SiS geli že leta navdušujejo s svoji svežimi, blagimi okusi in sestavo, ki ne draži želodčne sluznice. SiS GO Isotonic Gel je tako v svetovnem merilu eden izmed najbolj preizkušenih energijskih gelov, ki se je znova in znova dokazal na dirkah in najtežjih tekmovanjih. Če gelčke že poznaš, preveri paket SIS Geli akcija: 30x energijski gel po najnižji ceni v Sloveniji.

SiS geli ne vsebujejo glukoze, temveč hitro prebavljiv maltodekstrin, ki je prijazen do želodca in ne povzroča napihovanja. To omogoča, da jih zaužijemo 3 na uro, s čimer zadostimo porabi energije med napornim treningom. Med visokointenzivno vadbo namreč v glavnem trošimo glikogen, torej takoj dostopno glukozo v peptidni obliki. V kolikor so njegove zaloge v mišicah in jetrih izčrpane, se to ne preslika le v neučinkovito mišično delo, temveč tudi v zvišane stresne hormone. To se občuti kot utrujenost, praznost, padec motivacije, nezmožnost koncentracije in na koncu mišični krči. 22g hidratov z visokim glikemičnim količinikom , izjemno osvežujoč, a nežen okus ter prijaznost do želodca so razlogi, da bodo SiS geli postali tvoja prva izbira za najtežje treninge in tekme - najboljši izotonični gel po mnenju večine naših strank.

SIS geli so certificirani s strani laboratorija INFORMED-SPORT, s čimer je potrošniku izdana tudi garancija, da noben od proizvodov ne vsebuje "prepovedanih snovi v športu" (WADA certifikat).

SESTAVINE
Sestavine ŽIVILA ZA ŠPORTNIKE SiS geli: Voda, maltodekstrin (iz koruze) (33%), naravne arome, želirna sredstva: gelan gumi in ksantan gumi, sredstva za uravnavanje kislosti: citronska kislina, natrijev citrat, kofein (75mg)*, konzervansi: natrijev benzoat in kalijev sorbat, sladilo: ascesulfam K, natrijev klorid, antioksidant: askorbinska kislin), barvilo: beta karoten. *Okus berry. Neto količina: 60ml.

PRIPOROČENA UPORABA
Med najhujšimi napori zaužij 1 gel na vsakih 20min. Za najboljše rezultate uporabljaj ob SiS go electrolyte in SiS Rego rapid recovery.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.11.2020 - Ogledi: 148 - Številka oglasa: 2690