MCT KETO GEL - 40ML

2,19 €
  • MCT KETO GEL - 40ML
  • MCT KETO GEL - 40ML
  • MCT KETO GEL - 40ML
  • MCT KETO GEL - 40ML
MCT KETO GEL - 40ML MCT KETO GEL - 40ML MCT KETO GEL - 40ML MCT KETO GEL - 40ML

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

MCT energijski gel Ketolife z okusom limone predstavlja odlično dopolnitev klasičnim energijskim gelom ali osnoven vir energije atletom, ki so na ketonski dieti. MCT energijski keto geli so primerni tako za posameznike na ketonski dieti, saj jih lahko uporabljajo kot samostojen vir energije, kot za suplementacijo klasičnih energijskih gelov z glukozo, maltodekstrinom in fruktozo. Keto geli vsebujejo MCT olje - MCT so srednjeverižni trigliceridi - ki je izredno dobro prebavlji ter ga telo lahko uporabi kot takojšen vir energije. MCT olje najdemo tudi v hrani, vendar v zelo omejenih količinah (kokosovo olje). Prednost MCT olja - poleg boljšega delovanja možganov in potencialnega vpliva na holesterol in krvni sladkor - je ravno hitra absorbcija skozi črevesno steno, saj za razgradnjo ne potrebuje encimov - prav tako lahko preči mitohondrijsko steno brez pomoči l-karnitina. MCT olje predstavlja enostaven vir energije, podoben tisti iz sladkorja, le da se absorbira na drugem mestu. Odličen je tako za posameznike, ki vzdržujejo ketozo, kot vzdržljivostne športnike, ki prisegajo na klasične energijske gele.

Katero so dodatne prednosti Ketolife gel? Kombinacija arabskega gumija in ksilitola ni tu le zaradi okusa - naša mikroflora namreč to kombinacijo pretvori v ketone. Keto gelu je dodan tudi kalcij, saj pomaga pri presnovi maščobe, pomaga pa vzdrževati tudi zdrave kosti in zobe. In nenazadnje, za razliko od Ketoactive energy gela je temu keto gelu dodan tudi vir holina - gre za prekurzor acetilholina, našega glavnega živčnega prenašalca, ki po eni strani omogoča delovanje možganov, po drugi strani pa preprečuje mišične krče - acetilholin je namreč zadolžen za proženje mišic.

PRIPOROČENA UPORABA
Preden začutiš pomanjkanje energije, zaužij 1 gel iz vrečke ali ga iztisni v bidon. Ne zaužij več kot 4 gele na dan. Če uporabljaš klasične energijske gele in nisi v ketozi, uporabi ta gel v coni, kjer srčni utrip ni previsok.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 22.11.2020 - Ogledi: 47 - Številka oglasa: 2773