ŠKATLA PROTEINSKIH FLAPJACKOV Z MALO SLADKORJA - 20X 40G

21,99 €
  • ŠKATLA PROTEINSKIH FLAPJACKOV Z MALO SLADKORJA - 20X 40G
  • ŠKATLA PROTEINSKIH FLAPJACKOV Z MALO SLADKORJA - 20X 40G
  • ŠKATLA PROTEINSKIH FLAPJACKOV Z MALO SLADKORJA - 20X 40G
ŠKATLA PROTEINSKIH FLAPJACKOV Z MALO SLADKORJA - 20X 40G ŠKATLA PROTEINSKIH FLAPJACKOV Z MALO SLADKORJA - 20X 40G ŠKATLA PROTEINSKIH FLAPJACKOV Z MALO SLADKORJA - 20X 40G

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Proteinski Flapjack je slastna, v pečici pečena, beljakovinska ploščica, ki vsebuje zgolj 2g sladkorja V njej najdemo oves, ki poskrbi za dolgotrajno energijo in 10g beljakovin iz mleka. Zdrava fuzija krepkega valjanega, premešanega in opečenega ovsa ter sirotkinih beljakovin poskrbi za polnovreden in okusen flapjack, bogat z vlakninami, beljakovinami in ogljikovimi hidrati z nizko vsebnostjo GI, ki vas oskrbi z energijo po težkem treningu ali med pohodniško/kolesarsko aktivnostjo! Flapjacki so pečeni po domačem receptu, z zlatim ovesom, slastenimi koščki čokolade ter dodanimi 10 g beljakovin za naraven in zdrav okus in teksturo, ki bo pomirila vsakega sladkosneda ali aktivnega športnika

Medtem ko so drugi beljakovinski flapjackimasovno proizvedeni po industrijskih standardih, kar ima za posledico gosto teksturo "podplata", ki je daleč od pravega flapjacka, je Oatein Flapjack doma pečen s pravim ovesom in v malih količinah. Tako Oatein flapjack dobi čvrsto in polno teksturo ter seveda mmmm okus. Kompleksni ogljikovi hidrati skozi dan postopoma sproščajo energijo za konstantni dotok le te. In to brez povečanja ravni sladkorja v krvi. Oves je tudi bogat vir vlaknin. Vlaknine igrajo osrednjo vlogo pri ohranjanju zdravja črevesja in pomagajo, da se počutite polne. Poleg tega je tu še 10g beljakovin. Beljakovine so najpomembnejši vir za učinkovito okrevanje mišic in občutek sitosti.

Veliko izdelkov na trgu vsebuje umetna sladila, da na deklaraciji prikaže 0 sladkorja. Ta sladila lahko povzročijo razdražen želodec. Pri Oatein Flapjackih je ta strah nepotreben.

SESTAVINE
Okus Choco-Chips: Oves (25%) (Jumbo oves, pečen oves [oves, sladilo (med), palmovo olje]), mlečne beljakovine, sladilo (maltitol sirup), vlažilec (rastlinski glicerin), hidrolizirane pšenične beljakovine, obloga iz bele čokolade (7,5 %)) (Sladilo (izomaltoza, sukraloza), palmovo olje, sirotka v prahu [mleko], pšenična moka, emulgator [sojin lecitin], arome), datlji, sirup, oljčno olje, aroma.

Okus Cherry Bakewell (višnjeva tortica) Oves (25%) (Jumbo oves, opečen oves [oves, sladilo (med), palmovo olje]), mlečne beljakovine, sladilo (maltitol sirup), vlažilec (rastlinski glicerin), hidrolizirane pšenične beljakovine, obloga iz bele čokolade (7,5 %)) (Sladilo (izomalt, sukraloza), palmovo olje, sirotka v prahu [mleko], pšenična moka, emulgator [sojin lecitin], arome), datlji, sirup, oljčno olje, arome.

PRIPOROČENA UPORABA
Zaužij proteinski flapjack kot vir dolgotrajne energije pred ali po treningu.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 23.11.2020 - Ogledi: 63 - Številka oglasa: 2785