Okvir Giant TCR Advanced SL 2021

2.499,00 €
  • Okvir Giant TCR Advanced SL 2021
Okvir Giant TCR Advanced SL 2021

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Okvir: Advanced SL-Grade Composite, integrated seatpost
Vilice: Advanced SL-Grade Composite, full-composite OverDrive 2 steerer
Opora sedeža: integrated design

VELIKOSTI OKVIRJA NA VOLJO: XS, S, M, ML, L, XL

Teža
Koliko tehta to kolo? To je pogosto vprašanje. A v resnici v kolesarstvu ni standardov za uradne teže koles, zato je veliko zavajajočih podatkov. Do razlik prihaja zaradi velikosti, materialov okvirja, končne obdelave in opreme. Pri vse lažjih kolesih so te razlike kritične. Pri Giantu verjamemo, da je edini pravi podatek o teži tisti, do katerega boste prišli sami pri vašem prodajalcu.

Trening, dirkanje, potiskanje do konca. Ne glede na to, ali napadate ekipe alinapadate za novi osebni rekord, je novi TCR Advanced SL lažji, trši in hitrejši s strateškim oblikovanjem zračnih cevi, dodano zračnostjo pnevmatik in integrirano tehnologijo kolutnih zavor.

Nov TCR Advanced SL, prenovljen s posodobljenim oblikovanjem aerodinamičnega oblikovanja cevi v zgornjem delu cevi in odprtini cevi in ​​ vilicami , zagotavlja izjemno učinkovitost na cesti. Sedežna opora Variant doda ravno toliko skladnosti, da ima na cesti uravnotežen, dirkalno nastavljen občutek.

*Zaloga na spletni strani ni osvežena. Predlagamo, da nas pred spletnim nakupom kontaktirate in preverili bomo razpoložljivost željenega modela!

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Zelena doživetja d.o.o.
  • Mariborska 105
  • 3000 Celje
Kontaktna oseba:
g. Klemen Štimulak
Telefon:
+386 40 656 599
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Kolesarska trgovina NATEKMI v Celju vam ponuja širok nabor koles GIANT in kolesarske opreme ENDURA, FOX, AGU in SHIMANO .
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 28.11.2020 - Ogledi: 74 - Številka oglasa: 2856