FUSION 90 KAPSUL

34,99 €
  • FUSION 90 KAPSUL
  • FUSION 90 KAPSUL
  • FUSION 90 KAPSUL
FUSION 90 KAPSUL FUSION 90 KAPSUL FUSION 90 KAPSUL

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Zdravo hujšanje je danes prej izjema kot pravilo - v iskanju hitrih ljudi mnogi posegajo po agresivnih fatburnerjih, ki pa na telo vršijo še večji stres. Vedeti moramo, da je hitra izguba telesne teže s stališča fiziologije poseg v homeostazo telesa - telo se evolucijsko upira izgubi maščobe, saj jo tretira kot strateško rezervo. V kolikor izmučeno telo (premalo spanja, dolg delavnik, nepolnovredna prehrana) z veliko količino kofeina silimo v dodatno mišično delo, se sprošča stresni hormon kortizol, ki pa nas želi ustaviti - razgrajuje mišično tkivo, troši gradivo za spolne hormone in kopiči vodo in odvečno maščob. Je torej sploh možno zdravo hujšanje, obstaja zdrav dodatek?

Zdravo hujšanje je možno, če telo razbremenimo stresa. Adaptogeni so rastline in glive, ki imajo zmožnost recikliranja stresnih hormonov - teh, ki nam onemogočajo pridobitev mišičnega tkiva in visok V02max. Fusion je unikaten zeliščni dodatek, ki je zasnovan, da na naraven način izboljša končne parametre pri vzdržljivostnem treningu (vo2max, sodelovanje aerobnega in anaerobnega metabolizma, laktatna krivulja) in na ta način poveča tudi izgubo maščob. Izdelek ne vsebuje veliko kofeina - namesto tega za povečanje zmogljivosti koristi preizkušene adaptogene, naravne termogene in antioksidante.

Čemu se nadeja kolesar, plavalec ali triatlonec? Bolj kot prazne stimulanse želi povečati dihalno zmogljivost in preko treninga in prehrane dvigniti nizek hematokrit. Če je stranski učinek še zdravo hujšanje, povečan nivo energije in zmanjšan laktat v mišicah, še toliko bolje. Dodajanje adaptogenov je dolgoročno najboljša strategija za zdravo hujšanje, saj se z nižanjem stresnega hormona kortizola "gasijo" tudi vnetja.

SESTAVINE
Sestavine PREHRANSKEGA DOPOLNILA: ekstrakt zelenega čaja (95% polifenolov, 50% EGCG), korejski ginseng {Panax ginseng (10% ginsenozidov)}, rodiola {Rodiola rosea (3% salidrozidov)}, kajenski poper (10:1 ekstrakt), ingver (10:1 ekstrak), ekstrakt grozdnih pešk (95%) OPC, regrat (5% taraxol), kofein, veganska kapsula (hipromeloza). Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Izdelek ni nadomestilo za uravnovešeno prehrano. Hraniti izven dosega otrok. Vsebuje kofein. Hraniti na suhem, hladnem, stran od toplote, svetlobe in vlage. NETO KOLIČINA: 90 kapsul.

PRIPOROČENA UPORABA
Zaužij 3 kapsule 20min pred vadbo z večjo količino tekočine..

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 1.12.2020 - Ogledi: 88 - Številka oglasa: 2890