RHODIOLA - 100 KAPSUL

14,99 €
  • RHODIOLA - 100 KAPSUL
  • RHODIOLA - 100 KAPSUL
RHODIOLA - 100 KAPSUL RHODIOLA - 100 KAPSUL

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Rhodiola (Rhodiola rosea) ali Rožni koren je rastlina, ki raste v hladnejših območjih sveta, najraje v Sibiriji - v nekaterih oblikah pa ga je mogoče zaslediti tudi v Julijskih Alpah. Rožni koren je cenjen predvsem zato, ker pomaga telesu pri obrambi pred stresom. Poleg tega lahko odpravlja utrujenost ter povečuje psihofizično moč ter izboljša miselne procese. Rhodiola kot naraven adaptogen vse bolj pridobiva na veljavi tudi v vzdržljivostnih športih. Višanje VO2 max preko izboljšanja stresnega odziva se je izkazala kot najboljša strategija dolgoročnega napredka pri večini vzdržljivostnih športov kjer je pogoj za uspeh visoka funkcionalnost. Vsaj 200mg rhodiole, ki jo športnik vzame vsaj uro pred aktivnostjo lahko namreč izboljša vzdržljivost. V športu je rhodiola uporabna tudi za zaščito mišičnega tkiva pred poškodbo . Rhodiola se je izkazala tudi kot odličen dodatek pri izboljšavi kognitivnih in kardiovaskularnih funkcij ter izboljšanju časa teka pri tekačih na 10km razdalje.

SESTAVINE
Sestavine PREHRANSKEGA DOPOLNILA: ekstrakt korena Rodiole (Rhodiola Rosea) ovojnica: želatina, riževa moka; silicijev dioksid, kalcijev plamitat. Lahko vsebuje nenamerno prisotnost laktoze, soje, glutena (pšenica), jajc, zelene in gorčice. NETO KOLIČINA: 100 kapsul PROIZVAJALEC: Swanson Healh USA.

PRIPOROČENA UPORABA
Zaužijte 1-2 kapsulo dnevno, najbolje 1 uro pred treningom. Kadar treniraš, vzemite 1 kapsulo zjutraj.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 650 228
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 1.12.2020 - Ogledi: 29 - Številka oglasa: 2894