AŠVAGANDA KAPSULE | 450MG - 60 KAPSUL

12,99 €
  • AŠVAGANDA KAPSULE | 450MG - 60 KAPSUL
AŠVAGANDA KAPSULE | 450MG - 60 KAPSUL

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Ašvaganda kapsule je naravna adaptogenska formula, ki vse bolj pridobiva na veljavi tudi v vzdržljivostnih športih. Višanje VO2 max preko izboljšanja stresnega odziva se je izkazala kot najboljša strategija dolgoročnega napredka pri večini vzdržljivostnih športov - sploh pri tistih, ki zahtevajo visok funkcionalni prag.

Ašvaganda kapsule imajo vpliv tako na povečanje moči kot VO2max. Študije so pokazale, da je skupina zdravih moških, ki je na dan jemala 600mg ašvagande, v osmih tednih znatno pridobila na mišični masi in telesni moči. Na podlagi novih odkritij pa po njej vedno bolj posegajo tudi vzdržljivostni športniki - kolesarji, triatlonci, plavalci, nogometaši, tekači... Študija , ki so jo izvedli v skupini 50 zdravih atletov in atletinj je pokazala, da ašvaganda kapsule na dolgi rok znatno povečajo tudi VO2max

Poleg zgoraj navedenih prednosti je obsežna raziskava raziskava pokazala, da ašvaganda kapsule med športno aktivnostjo izboljša razmerje med testosteronom in kortizolom (testosteron-kortizol ratio) ter zmanjšuje mišično vnetje in utrujenost. Prav razmerje med stresnimi in spolnimi hormoni je ključno za optimalno moč in regeneracijo. Stresni in spolni hormon nastaneta iz istega prekurzorja, zato je izboljšanje stresnega odziva med vadbo ena ciljev, ki si ga prizadeva vsak resen športnik. Kronično visoka raven stresnih hormonov korelira tudi z navzočnostjo vnetnih parametrov, kar pa negativno vpliva tako na regeneracijo kot na imunski sistem.

SESTAVINE
Sestavine PREHRANSKEGA DOPOLNILA: ekstrakt korena Ashwagandhe (Withania sonifera, standardizirana na minimalno 2,5% vitanolidov), prevleka kapusle (želatina), dekstrin, sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat). Lahko vsebuje nenamerno prisotnost laktoze, soje, glutena (pšenica), jajc, zelene in gorčice. NETO KOLIČINA: 60 kapsul PROIZVAJALEC: Swanson Health Products USA

PRIPOROČENA UPORABA
Zaužijte 1-2 tableti dnevno. Kadar treniraš, vzemi 1 tableto zjutraj, eno pa pol urce pred treningom. Kadar ne treniraš, vzemi eno tableto zjutraj, eno pa zvečer.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 1.12.2020 - Ogledi: 64 - Številka oglasa: 2895