SWANSON CORDYCEPS (GLAVATEC) 600 MG - 120 KAPSUL

17,99 €
  • SWANSON CORDYCEPS (GLAVATEC) 600 MG - 120 KAPSUL
SWANSON CORDYCEPS (GLAVATEC) 600 MG - 120 KAPSUL

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS IZDELKA
Cordyceps oz. poslovenjeno Kordiceps (tudi glavatec), v gojeni in varni obliki priznanega proizvajalca Swanson. Rastlina (goba) v naravnem okolju rase predvsem v hribovitih predelih Tibeta in je že tisočletja del tradicionalne kitajske medicine. V športu se uporablja predvsem za izboljšanje vo2maxa, saj je kar nekaj študij pokazalo pozitiven vpliv nanj, in sicer tako pri starejši kot tudi mlajši populaciji. Zaradi pozitivnih učinkov na pljučno kapaciteto ga uporabljajo tudi šerpe. Pripravljajo si čaj zaradi katerega lahko brez dodanega kisika splezajo na Mount Everest.

Uporablja se ga tudi za premagovanje utrujenosti, hitrejšo regeneracijo, za upočasnitev procesov staranja (dasiravno so bile vse študije opravljenje zgolj na miših), za izboljšanje spolne moči, izboljšanje imunskega sistema ter nasploh za izboljšanje počutja Potencial pa ima tudi pri izboljšanju spomina in umskih sposobnostih.

SESTAVINE
Sestavine PREHRANSKEGA DOPOLNILA: Kordiceps (paecilomyces hepiali) iz kultiviranega podgobja. ostale sestavine: sredstva za povečanje prostornine: želatina, mikrokristalizirana celuloza (rastlinski vir), sredstvo za zgoščevanje: magnezijev stearat. Shranjuj v hladnem, suhem prostoru. Ni namenjeno nosečnicam, doječim materam in otrokom. Shranjuj nedosegljivo otrokom. Ne prekorači predpisane dnevne doze. NETO KOLIČINA: 120 tablet

PRIPOROČENA UPORABA
Vzemite 2 dnevno pred telesno aktivnostjo.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 1.12.2020 - Ogledi: 68 - Številka oglasa: 2900