APPLIED NUTRITION A.B.E. - PREWORKOUT - 30 SERVIRANJ

24,99 €
  • APPLIED NUTRITION A.B.E. - PREWORKOUT - 30 SERVIRANJ
  • APPLIED NUTRITION A.B.E. - PREWORKOUT - 30 SERVIRANJ
APPLIED NUTRITION A.B.E. - PREWORKOUT - 30 SERVIRANJ APPLIED NUTRITION A.B.E. - PREWORKOUT - 30 SERVIRANJ

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS IZDELKA
Applied Nutrition A.B.E. pre-workout, je preworkout, ki ga lahko uporabljajo tudi vzdržljivostni atleti. Za razliko od številnih preagresivnih "boosterjev", ki povzročajo drastično povečanje stresnih hormonov in utrujenost po prenehanju delovanje, A.B.E. , s teakrinom, nudi dolgotrajen fokus in energijo skozi celoten trening ali tekmo.

A.B.E. ni zgolj običajen preworkout - vsebuje citrulin, aminokislino, ki je prva izbira pri vzdržljivostnih športih. Citrulin za razliko od kreatina ne le da ne zadržuje vode, temveč reciklira proizvedeno mlečno kislino (ki povzroča dobro znane bolečine) v vir energije, ki se porablja med samo vadbo. Citrulin je idealen v kombinaciji z beta alaninom, ki dviguje stopnjo karnozina v mišici, medtem kot dodan teakrin (theacrine) preprečuje kofeinski "crash". Kombinacija kofeina (200mg) in tavrina (200mg) pa poskrbi za neprekosljiv fokus. Za moč in vzdržljivost je izdelku dodan tudi kreatin. Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 22000, BRC, GMP akreditiranem laboratoriju. Posledično proizvajalec zagotavlja, da lahko produkt varno uporabljajo profesionalni športniki.

SESTAVINE
Citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, natrijev bikarbonat, citronska kislina, taurin, kofein, Theacrin, naravni okus, barva, sukraloza, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin). 30 serviranj. Teža varira po okusu.

PRIPOROČENA UPORABA
Zmešaj 1 merico z 150-250ml vode in zaužij 30-45minut pred vadbo ali tekmo.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.12.2020 - Ogledi: 81 - Številka oglasa: 2938