X-RECOVERY - 1000G - PROTEINSKO-HIDRATNA MEŠANICA Z ELEKTROLITI

PRODANO
  • X-RECOVERY - 1000G - PROTEINSKO-HIDRATNA MEŠANICA Z ELEKTROLITI
  • X-RECOVERY - 1000G - PROTEINSKO-HIDRATNA MEŠANICA Z ELEKTROLITI
X-RECOVERY - 1000G - PROTEINSKO-HIDRATNA MEŠANICA Z ELEKTROLITI X-RECOVERY - 1000G - PROTEINSKO-HIDRATNA MEŠANICA Z ELEKTROLITI

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Applied Nutrition Recovery je celostno zasnovan regeneracijski napitek, namenjen dolgotrajnim in hkrati visokointenzivnim treningom. Mešanica ogljikovih hidratov ter koncentrata in izolata SIROTKINIH beljakovin, ki ga dopolnjujejo KOKOSOVA VODA v prahu in elektroliti, skrajša obdobje regeneracije na minimum. Ogljikovi hidrati (waxy maze, dekstroza in maltodeskstrin) napolnijo izčrpane glikogenske zaloge ter zmanjšajo nivo kortizola, 23.16g koncentrata in izolata SIROTKINIH beljakovin pa poskrbi za ustrezno gradnjo novih mišičnih vlaken. Izdelek priporočamo še posebej v obdobju treningov, ko želimo zvišati VO2max, torej v kolesarskem žargonu gradnjo, moč 1, moč 2. Elektrolitska mešanica pa poskrbi, da ne pride do krčev. Izdelek je INFORMED SPORT certificiran, kar vam jamči, da je v njem točno to kar piše na embalaži in da je brez dopinga. Testiranje vsake serije poteka v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju. Applied Nutrition Recovery vsebuje tudi sirotkin izolat - ISO XP, izolat, najvišje kakovosti in EU porekla. Idelek je BREZ glutena ali soje ter osvežilnega okusa.

PRIPOROČENA UPORABA
Zmešaj 100g napitka s 500ml vode in zaužij takoj po treningu.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.12.2020 - Ogledi: 33 - Številka oglasa: 2950