WHEY ISOLATE - 700G

21,99 €
  • WHEY ISOLATE - 700G
WHEY ISOLATE - 700G

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Whey isolate je 100% izolat sirotkinih beljakovin (whey isolate), katerega tvori kar 86% beljakovin, minimalno maščob in ogljikovih hidratov, hkrati pa je popolnoma brez sladkorjev in laktoze. Kljub neverjetni aminokislinski strukturi, ki poškodovana vlakna doseže v trenutku, je odličnega okusa. Idealen je za posameznike z laktozno intoleranco, brezglutensko ali ketonsko dieto, pa tudi za vegetariance, ki se zavedajo manjka kvalitetnih beljakovin. En odmerek (30g) priskrbi kar 26g beljakovin najvišje biološke vrednosti, obogatene z BCAA in glutaminom.

Whey isolate je proizveden z mikrofiltracijsko metodo (Cross Flow Microfiltered Whey Isolate), s katero se ohrani nespremenjen delež mikroelementov. Celoten postopek je izveden pri nizki temeperaturi ter pritisku in ob normalnem pH-ju, kar ohranja visoko biološko vrednost peptidov. Namesto kemikalij se pri 6Paku poslužujejo mehanskih keramičnih filtrov, ki odstranijo maščobo in laktozo. Ker ne pride v stik s kemikalijami, ohrani ugodno razmerje med kalcijem in natrijem ter visoke vrednosti nepoškodovanih glikomakropeptidov, ki skrbijo za odločen imunski odgovor.

SESTAVINE
Sestavine ŽIVILA ZA ŠPORTNIKE s sladili: HRANILNA VREDNOST NA 100g: Kcal: 383, kJ: 1602, Maščobe: 2,7g (od tega 1,6g nasičene), Ogljikovi hidrati: 4,6g (od tega 3,1g sladkorji), Beljakovine: 85g, vlaknine 4,9g, Sol: 12mg. SESTAVINE: Izolat sirotke (MLEKO), arome, sredstvo za zgoščevanje (ksantam gumi), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), sladilo (sukraloza), sol (1), regulator kislosti (citronska kislina) (2), koncentrat rdeče pese (za barvanje) (2) , barvila (E160a (1),(3),(4), E150c (1)). Številke se nanašajo na okuse: 1-karamel, 2-jagoda, 3-vanilija, 4-smetana, 5-bela čokolada. NETO KOLIČINA: 700g. ahko vsebuje sledi mleka, oreščkov,kosmičev, soje, jajc, gorčice in zelene. Shranjuj v hladnem, suhem prostoru. Ne uporabljaj, če si alergičen na katerokoli od sestavin. Ni namenjeno nosečnicam, doječim materam in otrokom. Shranjuj nedosegljivo otrokom. Ne prekorači predpisane dnevne količine.

PRIPOROČENA UPORABA
Zmešaj en priporočena odmerka (30g) z 250-500 ml vode in zaužij takoj po treningu.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.12.2020 - Ogledi: 33 - Številka oglasa: 2955