OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDARD - 2270G

49,99 €
  • OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDARD - 2270G
  • OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDARD - 2270G
  • OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDARD - 2270G
OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDARD - 2270G OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDARD - 2270G OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDARD - 2270G

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Optimum nutrition Gold standard so sirotkini proteini legendarnega proizvajalca Optimum Nutrition, ki so v zadnjih petnajstih letih največkrat pobrali nagrado za najboljše whey proteine na trgu. Optimumovo zaupanje gradi predvsem garancija, ki jamči, da je to, kar piše na embalaži, dejansko v izdelku. Pri Optimum nutrition Gold standard ne gre samo za ujemanje v hranilni vrednosti makrohranil - mešanice proteinov se razlikujejo tudi glede na samo kompozicijo, pri katerih imajo najvišjo biološko vrednost hidrolizat in izolat sirotkinih beljakovin, najnižje pa sojine beljakovine, posneto mleko ali kolagen. Optimum nutrition Gold standard priskrbijo kar 25g visoko kvalitetnih beljakovin na merico, ponašajo pa se z visoko biološko vrednostjo. Gold standard vsebujejo vse kritične frakcije beljakovin, ki pospešujejo gradnjo mišičnega tkiva in krepijo imunski sistem aktivnega športnika - gotovo ste v lekarni že zasledili laktoferin. Optimum nutrition Gold standard vsebuje še imunoglobulin G, beta laktoglobulin, laktoalbumin in številne druge peptide, ki jih organizem v času bolezni sintetizira iz mišic in iz njih sestavi protitelesa.

Optimum Gold standard lahko uporabljamo kot regeneracijski šejk ali kot nadomestek obroka, kadar nimamo časa za polnovredno hrano. Whey proteini ob primerni telesni vadbi povečajo čisto mišično maso, moč, izboljšajo regneracijo in preprečijo mišični katabolizem. Optimum nutrition Gold standard so logična izbira tudi za kolesarje, plavalce, triatlonce, tekače, ki želijo po intervalnem treningu obogatiti svoj regeneracijski napitek.

SESTAVINE
Sestavine ŽIVILA ZA ŠPORTNIKE S SLADILOM Optimum nutrition Gold standard: HRANILNA VREDNOST NA 100g: Kcal: 374, kJ: 1566, Maščobe: 4.1g (od tega 2.2g nasičene), Ogljikovi hidrati: 7.2g (od tega 4.2g sladkorji), Beljakovine: 76,9g, Sol: 0,918g. SESTAVINE: sirotkin izolat (MLEKO), sirotkin koncentrat (MLEKO), sirotkin hidrolizat (MLEKO), naravne in umetne arome, kakav (okus čokolada), sladili: sukraloza in Acesulfam K. Hraniti v temnem in hladnem prostoru. NETO KOLIČINA: 2270 g.

PRIPOROČENA UPORABA
Zmešajte 1 merico Optimum nutrition Gold standard z 2 dcl vode ter zaužijte po telesni vadbi ali kot nadomestilo obroka. Za boljše rezultate zaužijte merico proteinov skupaj z mlekom še pred spanjem.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.12.2020 - Ogledi: 59 - Številka oglasa: 2963