APPLIED CRITICAL WHEY - 2,27 KG - 75 SERVIRANJ + ŠKATLA PROTEINSKIH ČOKOLADIC (12 KOSOV)

49,99 €
  • APPLIED CRITICAL WHEY - 2,27 KG - 75 SERVIRANJ + ŠKATLA PROTEINSKIH ČOKOLADIC (12 KOSOV)
APPLIED CRITICAL WHEY - 2,27 KG - 75 SERVIRANJ + ŠKATLA PROTEINSKIH ČOKOLADIC (12 KOSOV)

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Applied Nutrition Critical Whey je 100% proteinska mešanica sestavljena iz treh vrst sirotkinih beljakovin. Beljakovine prihajajo iz sirotke pašnega goveda, kar jim zagotovi visoko biološko vrednost ter jamstvo, da izdelek nima težkih kovin ali sledi antibiotikov. Produkt ima tudi certifikat INFORMED SPORT, ki jamči, da je produkt doping free in vsebuje točno to kar piše na embalaži. Vsebuje:

Ultra filtriran koncentrat sirotkinih beljakovin (whey concentrate), ki zaradi obdelave pri hladni temperaturi ohrani nepoškodovano aminokislinsko vrednost.

CFM filtriran izolat sirotkinih beljakovin ISO XP (whey isolate), ki je brez maščob ali sladkorja.

Hidrolizat sirotkinih beljakovin, ki so vnaprej prebavljene ter razbite na peptide.

Critical Whey je proizveden z mikrofiltracijsko metodo (Cross Flow Microfiltered Whey), s katero se ohrani nespremenjen delež mikroelementov. Celoten postopek je izveden pri nizki temeperaturi ter pritisku in ob normalnem pH-ju, kar ohranja visoko biološko vrednost peptidov. Namesto kemikalij se pri Appliedu poslužujejo mehanskih keramičnih filtrov, ki odstranijo maščobo in laktozo. Ker ne pride v stik s kemikalijami, ohrani ugodno razmerje mikrohranil ter visoko biološko vrednost.

SESTAVINE
Sestavine ŽIVILA ZA ŠPORTNIKE s sladili: Koncentrat sirotkinih beljakovin (sojin lecitin, mleko (laktoza)), izolat iz sirotkinega mleka ISO-XP (mleko), hidrolizirat beljakovin sirotke. (81%), emulgator (sojin lecitin), okus, sredstvo za naravno barvanje* (prašek rdeče pese), kakav v prahu **, naravna aroma ***Sladilo (Sukraloza). Shranjuj v hladnem, suhem prostoru. Ni namenjeno nosečnicam, doječim materam in otrokom. Shranjuj nedosegljivo otrokom. Ne prekorači predpisane dnevne količine. NETO KOLIČINA:2500g *samo okus jagoda ** samo okus čokolada ***samo okus vanilija.

PRIPOROČENA UPORABA
Zmešaj dve merici (30g) v 200-250ml vode ter zaužij takoj po treningu. Za boljše rezultate si lahko izdelek privoščite tudi zjutraj.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.12.2020 - Ogledi: 51 - Številka oglasa: 2968