BETA ALANIN -200G- V PRAHU

11,99 €
  • BETA ALANIN -200G- V PRAHU
BETA ALANIN -200G- V PRAHU

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

POVZETEK
Beta alanin v prahu. Preveri še naš najbolj prodajan Nduranz Beta alanin v 180 veganskih kapsulah.

Beta Alanin je idealen produkt za vse, ki želijo na zdrav in varen način povečati maksimalno anaerobno zmogljivost, ne glede ali gre za šprinterje, ultraše ali dvigovalce uteži. Večina proizvajalcev je to izjemno aminokislino že vključilo v svoje pre-workout izdelke, a v klinično premajhnih količinah, da bi opazili razliko. Produktu je dodan tudi vitamin B6 za absorpcijo.

Kako pravzaprav deluje ta modicirana verzija aminokisline L-alanina? Alaninu so znanstveniki odvzeli kiralni center, del normalne strukture in zaradi te minimalne spremembe je zmožen povečati koncentracijo karnozina v mišici. Več karnozina pomeni manj laktata (zakisanja), manj mišične bolečine ob največjih obremenitvah in posledično boljšo zmoglijvost. Številne kineziološke raziskave so pokazale občutna izboljšanja v športih, ki zahtevajo eksplozivnost (šprint, powerlifting, mišična kontrakcija), pa tudi v endurance aktivnostih, ko gre posameznik proti osebnemu maksimumu (kolesarski vzponi, HIIT)

SESTAVINE
Sestavine PREHRANSKEGA DOPOLNILA: beta alanin. vitamin B6

PRIPOROČENA UPORABA
Dodaj 4g produkta v 250-350ml vode ali tekočine in zaužij 30 min pred treningom. Idealno je razdeliti 2 odmerka po 2g dnevno. Beta alanin lahko dodaš tudi svojemu pre-workout izdelku, saj ne poseduje stimulativnih lastnosti.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 9.12.2020 - Ogledi: 66 - Številka oglasa: 2977