KOFEIN 200MG Z DODATKOM NARINGENINA

4,99 €
  • KOFEIN 200MG Z DODATKOM NARINGENINA
  • KOFEIN 200MG Z DODATKOM NARINGENINA
KOFEIN 200MG Z DODATKOM NARINGENINA KOFEIN 200MG Z DODATKOM NARINGENINA

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS IZDELKA
Kofein je naravni stimulans, ki ga najdemo v kavi in nekaterih čajih. Po zaužitju stimulira delovanje centralnega živčnega sistema, izboljša razpoloženje in zvišuje nivo energije. Lahko nam pomaga pri miselnih procesih, poveča sposobnost koncentracije in pozitivno vpliva na mentalne sposobnosti. Verjetno ni potrebno posebej razlagati o pozitivnih učinkih na budnost, fokus in pozitivne učinke pri športu. Navedeni učinki se od posameznika do posameznika razlikujejo in so odvisni predvsem od tega koliko kofeina zaužijemo prek kave ali energijskih pijač. Prav tako igra veliko vlogo nataša telesna teža, metabolizem, in naravna občutljivosti na kofein. Produktu je dodan grenivkin flavonoid naringenina, ki ima močan učinek in vpliv na številne funkcije v telesu. Naringenin preprečuje skladiščenja maščob, spodbuja izgorevanje, zmanjšuje raven trigliceridov in holesterola ter pomaga pri presnovi. Ima potencial pri izgubi telesne teže, zmanjšuje apetit in posledično pomaga pri hujšanju.

"Več kot 99 % kofeina se absorbira v organizmu v manj kot eni uri po zaužitju, učinek pa v povprečju traja do 5 ur. Produktu je dodan naringenin - bioflavonoid pomaran

SESTAVINE
Sestavine PREHRANSKEGA DOPOLNILA: mikrokapsuliran kofein, maltodekstrin, ekstrakt grenivke (citrus paradisi), od tega 98% naringenina. sredstvo za zgoščevanje: magnezijev stearat, želatinasta kapsula. Izdelek ni nadomestilo za uravnovešeno prehrano. Hraniti izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Hraniti v temnem in hladnem prostoru. Proizvedeno v obratu kjer proizvajajo živila, ki vsebujejo mleko, jajca in gluten ter sojo. NETO KOLIČINA: 60 kapsul 42g

PRIPOROČENA UPORABA
Zaužijte 1 tableto 30 minut pred fizično ali mentalno aktivnostjo. Ne jemljite vsaj 5 ur pred spanjem. V istem dnevu ne jemljite z drugim virom kofeina. Priporočene količine se ne sme preseči.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 9.12.2020 - Ogledi: 82 - Številka oglasa: 2979