CITRULLINE MALATE (CITRULIN MALAT V PRAHU) - 200G

11,99 €
  • CITRULLINE MALATE (CITRULIN MALAT V PRAHU) - 200G
CITRULLINE MALATE (CITRULIN MALAT V PRAHU) - 200G

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS IZDELKA
Citrulin malat je edinstvena kombinacija aminokisline citrulin in organske soli malat. Idealen je za vse, ki se ukvarjajo z visokointenzivno vadbo, kot so dvigovanje uteži, tek, veslanje, kolesarjenje, crossfit ali šprint. Citrulin za razliko od kreatina ne le da ne zadržuje vode, temveč reciklira proizvedeno mlečno kislino (ki povzroča dobro znane bolečine) v vir energije, ki se porablja med samo vadbo. Citrulin je idealen v kombinaciji z beta alaninom, ki dviguje stopnjo karnozina v mišici. Malat v telesu sproža anaerobno presnovo in pospeši recikliranje laktata.

"Citrulin malat Izboljša prekrvavljenost mišic, poveča stopnjo moči ter izboljša vzdržljivost. Primeren je za dolgotrajne anaerobne in aerobne treninge"

SESTAVINE
Sestavine PREHRANSKEGA DOPOLNILA: 100% citrulin malat. neto: 200g.

PRIPOROČENA UPORABA
Zmešaj 4-8g izdelka (odvisno od telesne teže) in spij 30 minut pred vadbo skupaj s poljubno količino vode ali druge oblike tekočine.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 9.12.2020 - Ogledi: 48 - Številka oglasa: 2981