Specialized 2020 DIVERGE COMP

3.499,00 €
  • Specialized 2020 DIVERGE COMP
  • Specialized 2020 DIVERGE COMP
Specialized 2020 DIVERGE COMP Specialized 2020 DIVERGE COMP

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Prava zabava se morda res začne tam, kjer se cesta konča, a še vedno morate priti tja—zato rabite kolo, ki se pelje enako odločno po tekočih enoslednicah, makadamih in običajnih cestah. Bolj zmogljivo cestno kolo enostavno ni dovolj dobro, prav tako tudi ne bolj cestno usmerjeno ciklokros kolo. Ne, potrebujete namensko gravel kolo, kot je Diverge. Predvsem je to zabavno kolo, ki je vedno pripravljeno na dobro furo, s progresivno nastavljenim Future Shock, hitro in stabilno geometrijo Open Road ter veliko prostora za plašče pa na novo opredeljuje avanturo na kolesu z navzdol ukrivljenim krmilom.
Revolucionarna oblika ne pomeni nič, če so na kolesu zanič komponente, zato smo Diverga Comp sestavili z 11-redno skupino Shimano Ultegra. Razlog za to je enostaven—enostavno obožujemo zadnji menjalnik s sklopko in hidravlične disk zavore Ultegra. Seveda smo poskrbeli tudi za vse ostalo, med drugim s hitrimi in močnimi obročniki DT R470 Disc, gonilkami Praxis Zayante, 38 mm širokimi plašči Pathfinder Pro ter priljubljenim sedežem Power Comp.

Prostor za plašče 700x42 mm ali 650b x 47 mm? Odkljukano. Možnost pritrditve treh nosilcev bidonov, nosilci za prtljažnike in blatnike ter naš komplet Road SWAT™. Diverge ima vse kar rabite za praktično katerokoli kolesarsko avanturo—najsibo to gravel dirkanje, bikepacking ali furanje čez vikend—ob tem pa je teža okvirja blizu današnjim vrhunskim cestnim kolesom. Zagotovo boste imeli manj ambiciozne cilje, kot so osvojitev pikčaste majice, a vseeno nam boste za to hvaležni na naslednjem vzponu.

O geometriji modela Diverge lahko razmišljate kot o cestni verziji sodobnega trail kolesa. Prinaša igrivost in predvidljivo zavijanje za neskončno drsenje po makadamih in driftanje skozi ovinke, toda ob tem je še vedno tako tog, da bo vzbudil dirkača v vas. V primerjavi s prejšnjo generacijo modela Diverge je gonilna os kar za pol centimetra nižje, prav tako pa smo naredili bolj položno krmilno cev, skrajšali cevi ob verigi in naredili krajšo medosno razdaljo. Rezultat? Kolo, ki se enako dobro obnese na cesti in z nje.

Širši plašči z njižjim pritiskom lahko absorbirajo le določeno mero udarcev, toda tukaj stopi v igro naš Future Shock. Ne samo, da zlahka ublaži udarce, hkrati tudi pripomore k izredno natančni vodljivosti. Medosna razdalja se namreč ob udarcu ne podaljša, zato vas ob agresivnem zavijanju ne bo presenetilo slabo krmiljenje ali slab oprijem. Diverge ima tudi posebno nastavitev s progresivno vzmetjo, ki naredi to tehnologijo bolj primerno za uporabo na terenu, kjer je bolj trdo vzmetenje pogosto potrebno za blaženje velikih udarcev in ovir.

OKVIR: Specialized FACT 9r carbon, Open Road Geometry, 12x142mm thru-axle, Future Shock Progressive suspension, 20mm of travel, flat-mount disc, BB386
ZRACNICE: Presta valve, 48mm
PREDNJI PLASC: Pathfinder Pro 2Bliss Ready, Transparent Sidewall, 700x38c
ZADNJI PLASC: Pathfinder Pro 2Bliss Ready, Transparent Sidewall, 700 x 38c
VERIZNIKI: 48/32T
GONILNA OS: Praxis, PF30
PRESTAVNE ROCICE: Shimano Ultegra Disc R8020
VERIZNIKI: Shimano Ultegra, 11-speed, 11-34t
VERIGA: Shimano Ultegra, 11-speed w/Quick Link
PREDNJA ZAVORA: Shimano Ultegra 8070, flat-mount disc
ZADNJA ZAVORA: Shimano Ultegra 8070, flat-mount disc
TRAK: Roubaix S-Wrap
OPORA KRMILA: Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
SEDEZ: Body Geometry Power Comp, Hollow Cr-Mo rails
SEDEZNA OPORA: S-Works CG-R, FACT carbon fiber, single-bolt, 27.2mm
ZAPENJALEC SEDEZNE OPORE: Diverge collar, alloy, 31.2mmPEDALASpecialized Dirt

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 18.12.2020 - Ogledi: 203 - Številka oglasa: 3000