Specialized 2021 ALLEZ

999,00 €
  • Specialized 2021 ALLEZ
  • Specialized 2021 ALLEZ
Specialized 2021 ALLEZ Specialized 2021 ALLEZ

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

All too often, corners are cut to meet price-points in the entry-level road bike market, but the Allez redefines what it means to be "entry level." Focusing on weight, refinement, and reliability like nothing else in its class, the Allez is the first to make these technologies accessible to everyone. Whether you're just getting into road cycling, commuting, or looking for a new bike, the Allez is just as performance-packed as it is versatile.
For the build, this Allez features reliable Shimano Claris shifting, durable Axis Sport alloy wheels, our new super-comfy Body Geometry Bridge saddle, and well-protected RoadSport tires.
Lažje kolo ne daje samo dobrega občutka na klancih, to je ključno tudi, ko morate kolo nesti v peto nadstropje bloka, zato je bil ta vidik v ospredju pri oblikovanju okvirja. Allez ima po zaslugi na novo oblikovanega okvirja iz aluminija E5 vodilno težo v svojem razredu. Agresivno stanjšane, a še vedno trpežne cevi so narejene za največji prihranek teže, v primerjavi z nekaterimi lanskimi modeli je okvir z vilicami lažji za kar 450 gramov.

Cestna kolesa vstopnega cenovnega razreda imajo pogosto aluminijaste ali poceni karbonske vilice, ki močno zmanjšajo kvaliteto vožnje. Z vilicami iz karbona FACT pa ima Allez boljšo vodljivost, mehkejšo vožnjo in nižjo težo – čez drobce na cesti boste kar leteli, ovinke pa vozili kot slalomisti.
Geometrijo kolesa Allez smo razvili z uporabo naše ogromne zbirke podatkov sistema Retül. To pomeni, da smo ustvarili geometrijo, ki pokriva širok razpon položajev, hkrati pa še vedno zagotavlja učinkovito vodljivost, ki jo pričakujete od svojega prvega kolesa.

Allez ima tudi integrirane nosilce za prtljažnik in blatnik, zato boste lahko težo s svojega hrbta prenesli na lahek prtljažnik. S tem to kolo ni samo dobro cestno kolo, ampak se lahko tudi hitro prelevi v hitro mestno kolo.

OKVIR: Specialized E5 Premium Aluminum, fully manipulated tubing w/ SmoothWelds, 1-1/8"- 1-3/8" tapered head tube, internal cable routing, threaded BB, 130mm spacing
PREDNJI OBROCNIK: Axis Sport
ZADNJI OBROCNIK: Axis SportZRACNICEPresta, 40mm valve
PREDNJI PLASCRoadSport, 700x26
ZADNJI PLASC: RoadSport, 700x26
VERIZNIKI: 50/34T
PRESTAVNE ROCICE: Shimano Claris 2000, 8-speed
VERIZNIKI: SunRace, 8-speed, 11-32t
VERIGA: KMC X8 w/ Missing Link™, 8-speed
TRAK: Specialized S-Wrap
OPORA KRMILA: Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
SEDEZ: Body Geometry Bridge Saddle, steel rails
SEDEZNA OPORA: Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware
ZAPENJALEC SEDEZNE OPORE: Bolt-type, 31.8mm

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 25.12.2020 - Ogledi: 516 - Številka oglasa: 3014