SPIRULINA 500MG - 180 TAB

10,99 €
  • SPIRULINA 500MG - 180 TAB
SPIRULINA 500MG - 180 TAB

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

OPIS IZDELKA
Spirulina Swanson je koncentriran naravni vir mikro in makrohranil iz alg, nasičen s proteini, vitamini in elektroliti. Prvi so jo uporabljali astronavti, ki so med vesoljskimi poleti zaradi omejenih zalog hrane potrebovali najboljši in najmanjši vir koncentrirane hrane - z 65% beljakovin, z vsemi osmimi esecialnimi aminokislinami ter biorazpoložljivo celulozo lahko naše telo vsrka do štirikrat več sestavin kot iz govedine. Spirulina je hrana prihodnosti, saj vsebuje vse tisto, kar ne dobimo z osiromašeno industrijo - dvojno slepa in s placebom kontrolirana študija na predebelih belcih s hipertenzijo je pokazala tako znižanje indeksa telesne teže, kot znižanje krvnega tlaka in izboljšano endotelijsko stopnjo. Spirulina je priporočljiva tudi za vse športnike, ki potrebujejo visoko raven prenosa kisika po telesu.

SESTAVINE
Spirulina (Arthrospira platensis) mikroalga, kalcijev karbonat, mikrokristalna celuloza (rastlinska vlakna), natrijeva kroskarmeloza, stearinska kislina (rastlinskega izvora), silicijev dioksid. NETO KOLIČINA: 180 tablet. Proizvajalec: Swanson Health Products Fargo, Severna Dakota, ZDA. Samo za odrasle, shranjevati v suhem in hladnem prostoru, nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme preseči! Ne uporabljajte, če ste noseči ali dojite ali jemljete zdravila. Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom.

Spiruline ne smejo uživati posamezniki, ki imajo postavljeno diagnozo hiperparatiroidizem in posamezniki ki imajo hude alergije na alge in morsko hrano ter bolniki, ki imajo zelo visoko vročino ali vročinski udar.


PRIPOROČENA UPORABA
3 tablete dnevno z veliko vode, priporočljivo na prazen želodec.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 27.12.2020 - Ogledi: 51 - Številka oglasa: 3038