OBROČNIKI ROVAL CL 50 DISC« Nazaj

1.599,90 €
  • OBROČNIKI ROVAL CL 50 DISC« Nazaj
OBROČNIKI ROVAL CL 50 DISC« Nazaj

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Po oblikovanju modela CLX 50 smo se začeli zavedati, da cenovno dostopnih in dirkanja vrednih karbonskih obročnikov ni na spregled – dokler nismo razvili model CL 50 Disc. Naš vrhunski obroč CLX 50 Disc smo združili z okroglimi naperami DT Swiss Competition ter aero pesti z račno DT Swiss 350 in jeklenimi ležaji, tako da boste dobili izjemne obročnike pri več kot dostopni ceni.
In zakaj za disk zavore? Z našimi za disk zavore narejenimi obroči se nismo samo znebili zavorne površine, ampak smo lahko naredili tudi močnejši in proti udarcem bolj odporen obroč. To je posledica posebne razporeditve plast karbona, s katero smo optimizirali togost in ohranili težo kolikor je bilo mogoče verziji za obročnate zavore. Ves čas pa imate odlično zavorno modulacijo in moč v vseh razmerah.
Model CL 50 si deli z modelom CLX 50 konstrukcijo obroča in s tem tudi številne prednosti dražjega modela. Čeprav so CL 50 podobno težki kot številni obročniki v "peresni" kategoriji, pa je bila pri razvoju v ospredju aerodinamika. S to nalogo smo se zakopali analizo dinamike tekočin in oblikovali različne oblike obročev s katerimi bi bili obroči CL 50 kar se da hitri. Naredili izbor treh finalistov in nato s CNC stružnico naredili prave obroče, jih spletli in postavili v vetrovnik Win Tunnel.Vse obročnike, naše in od konkurence smo testirali v vetrovniku, vse s plašči 24C (izmerjeno 26C), kajti plašči lahko drastično vplivajo na test. Naše obroče smo oblikovali okoli sodobne širine plašče, zato ker to ne omogoča samo vožnjo z nižjim pritiskom (kar pomeni večje udobje in manjši kotalni upor), ampak prinaša v kombinaciji s pravilno širokimi obroči tudi aerodinamično učinkovitost.Zdaj je bil čas za končno potrditev testov. Rezultat? 50 mm globoki, 1.515 gramov težki poltubularji, ki so pripravljeni za dirkanje in prijazni do denarnice.
Tip obroča: karbonski poltubular, 2Bliss-Ready
Material obroča: karbon
Zavorna površina: samo za disk zavore
Globina obroča: 50mm
Širina obroča: notranja 20,7mm, zunanja 29,4mm
Pletenje prednjih naper: dvakrat križane/radialno (2:1)
Pletenje zadnjih naper: enkrat križane/dvakrat križane (2:1)
Številno naper: 21 spredaj, 24 zadaj
Napere: DT Swiss Competition Race, glava T
Tuljavke: DT Swiss Pro Lock, medeninaste, šesterokotne
Prednje pesto: Roval AFD1, Centerlock, zatesnjeni industrijski ležaji, hitri zapenjalec ali pokrovček 12 mm votle osi
Zadnje pesto: Roval AFD2, Centerlock, zatesnjeni industrijski ležaji, račna DT Swiss 350, za 11-redne sisteme, hitri zapenjalec ali pokrovček votle osi 142x12 mm
Način sestave: ročno sestavljeni
Dodatno: Jekleni hitri zapenjalci Roval, tubeless čepi in ventili Roval, hitri zapenjalec in 12 mm pokrovček prednjega pesta, hitri zapenjalec in pokrovček 142x12 zadnjega pesta
Skupna teža para obročnikov: 1.515g

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 3.1.2021 - Ogledi: 153 - Številka oglasa: 3086