2020 OKVIR S-WORKS CRUX

2.999,00 €
  • 2020 OKVIR S-WORKS CRUX
2020 OKVIR S-WORKS CRUX

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Ko smo se namenili izdelati novo ciklokros kolo nismo želeli narediti še enega avanturističnega kolesa in mu dodati odmik za preprečevanje nabiranja blata – vedeli smo, da smo želeli ustvariti čistokrvno tekmovalno kolo, ki bo hitro, zmogljivo, lahko in se bo vozilo bolje od vseh drugih koles tam zunaj. CruX se je z več naslovi s svetovnih prvenstev v ciklokrosu več kot dokazal, s ponosom pa izjavljamo, da je ta CruX vso to zapuščino dvignil na povsem nov nivo.

Za začetek smo okvir nadgradili z našo tehnologijo Rider-First Engineered™, ki smo jo prvič predstavili na našem Tarmacu. Za vsako velikost okvirja prilagojene cevi in razporeditve plast karbona omogočajo, da ima CruX enake vozne karakteristike pri vsaki velikosti v ponudbi. Ne samo to, tehnologija nam je omogočila tudi znatno znižanje teže, zato je CruX pri velikosti 56 cm sedaj težak le 900 g (*odvisno od velikosti okvirja in barve)—več kot 400 gramov manj kot pri prejšnjem modelu. Lahek in tog okvir sam po sebi ni uporaben v krosu, če ni tudi udoben, zato smo v novem CruXu združili togost in udobje na vseh pravih mestih. Da bi še dodatno pomagali pri temu smo objemko sedežne cevi znižali za dva centimetra in še dodatno izpostavili sedežno oporo, kar pripomore k blaženju velikih udarcev.

Prav tako vemo, da se dirke v ciklokrosu pogosto odločijo v zavojih in preko ovir, zato smo pri snovanju geometrije CruXa mislili tudi na to. Zgornja cev ima obliko za enostavno prenašanje med skakanjem čez ovire, izdelana je z veliko odprtino prednjega trikotnika in ploskim spodnjim delom. Za stabilnost v zavojih in na prirezanih odsekih ima geometrija nizko postavljeno gonilno os in oster prednji del. Ta kombinacija pomaga tudi pri vožnji skozi ovinke, ne glede na teren.
Z mislijo na zaščito pred blatom smo naredili osem milimetrov razmika na obeh straneh 33 mm širokih plaščev, zato je širine več kot dovolj za blatne razmere. Konec koncev nizka teža ne pomeni veliko, če je kolo prekrito z nekaj kilogrami blata.

OKVIR: S-Works FACT 11r carbon, Rider-First Engineered™, OSBB, 1-3/8" lower bearing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
VILICA: S-Works FACT 11r carbon, 12x100mm thru-axle
GONILNA OS: OSBB, CeramicSpeed bearings
SEDEZNA OPORA: S-Works FACT carbon 27.2mm, 20mm offset
ZAPENJALEC SEDEZNE OPORE: Included w/ frame

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 4.1.2021 - Ogledi: 86 - Številka oglasa: 3120