ROVAL TRAVERSE 29 CARBON 148

1.199,89 €
  • ROVAL TRAVERSE 29 CARBON 148
ROVAL TRAVERSE 29 CARBON 148

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Stezice v naših gozdovih zelo hitro postanejo zelo tehnične, zato smo jih prepoznali kot idealen teren za hitre in trpežne obročnike, kot so naši Traverse 29 Carbon. Zaradi strmih vzponov in spustov smo prišli do nekaj zelo radikalnih oblik, najbolj pomembno pa je, da smo brez dvoma prepričani, da bodo ti obročniki presegli vaša pričakovanja.Zato recimo kakšno besedo o teh pričakovanjih. Na seznamu je vse od tega, da ostanejo ravni po skokih čez prelomnice do tega, da so dovolj lahki za učinkovito poganjanje na vrh hriba – in vse se začne z obročem. Naši inženirji so vedeli, da želijo karbon, z uporabo naše oblike Zero Bead Hook pa so lahko obroče izdelali z neprekinjenimi vlakni po stranicah in ležišču obroča. V kombinaciji s 30-mm notranjo širino so tako nastali obročniki, ki so super odporni za udarce, imajo nizek kotalni upor in neverjeten oprijem. Ugotovili boste tudi, da taka oblika pomaga preprečevati spodvijanje plašča v zavojih, hkrati pa je nastavitev sistema tubeless hitra in enostavna.Poleg nizke skupne teže, togosti in vzdržljivosti je bila ena izmed prioritet pri oblikovanju obročnikov Traverse tudi enostavna uporaba. Najprej smo se znebili ravnih naper ter za korozijo dovzetnih aluminijastih tuljavk. Nato smo se odločili za napere v obliki črke J (za sprednje in zadnje obročnike), ki so vse enako dolge—zato je po potrebi enostavno poiskati zamenjavo. Na novo pa smo oblikovali tudi pesta, ki imajo sedaj širši profil in višje prirobnice, kar pripomore k skupni togosti.Širok obroč močno vpliva na učinkovitost vožnje—plašču daje boljšo oporo za večjo zmogljivost in oprijem, vozite lahko z nižjim pritiskom, prav tako pa se udarci razpršijo po večji površini, kar zmanjša možnost poškodbe v primeru udarca. Ko to širino združite z zloglasno hitro 29-palčno platformo boste dobili neverjetno toge, za pospeševanje hitre obročnike, ki plezajo enako dobro kot se vratolomno spuščajo.Ko smo zaključili z oblikovanjem popolnega trail obroča smo nizko težo in vzdržljivost prenesli na celoten obročnik, ter obroč ročno spletni s pesti DT Swiss 350 Classic ter pri tem uporabili 28 naper DT Swiss Competition Race in medeninastih tuljavk Pro Lock. V notranjosti pest boste našli zatesnjene industrijske ležaje ter račno s 36 zobci, ki zagotavlja hitro pospeševanje. Prav tako smo želeli, da bo vsak obročnik spleten pravilno in ob tem ugotovili, da je edini način za to ročno pletenje. Ugotovili smo, da imajo stroji tandenco k tem, da spregledajo napake, ki jih ljudje ne bi.Vsak obročnik je sestavljen z 11-rednim ohišjem račne SRAM XD ter ventilom tubeless, tako da bo namestitev plaščev brez zračnice malce enostavnejša. *Pomnite, da se račne Shimano prodajajo posebej.
Tip obroča: Karbonski poltubular, 2Bliss Ready, stranice obroča brez roba (zero bead hook design). Črne grafike pod prozornim lakom.
Material obroča: karbonska vlakna
Širina obroča: notranja 30mm
Pletenje prednjih naper: dvakrat križane
Pletenje zadnjih naper: dvakrat križane
Številno naper: 28 spredaj, 28 zadaj
Napere: DT Swiss Competition Race, oblika J
Tuljavke: medeninaste DT Swiss Pro Lock, šesterokotne
Prednje pesto: DT Swiss 350 Classic, 28 lukenj, votla os 15x110 mm, 6 vijakov, priložene kapice pest 19 mm
Zadnje pesto: DT Swiss 350 Classic, 28 lukenj, račna s 36 zobmi za hitro aktivacijo, ohišje račne SRAM XX1 XD.
Priloženi 31-milimetrski pokrovčki pesta za prednje pesto
Tip ležajev: zatesnjeni industrijski
Vsakemu obročniku je priložen tubeless ventil, zato je namestitev plaščev brez zračnice malce lažja.
Način sestave: ročno sestavljeni
Skupna teža para obročnikov: 1800g

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 5.1.2021 - Ogledi: 89 - Številka oglasa: 3154