MUC-OFF E-bike SET WASH & LUBE KIT

33,99 €
  • MUC-OFF E-bike SET WASH & LUBE KIT
  • MUC-OFF E-bike SET WASH & LUBE KIT
MUC-OFF E-bike SET WASH & LUBE KIT MUC-OFF E-bike SET WASH & LUBE KIT

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Komplet za nego e-koles MUC-OFF Set za pranje in mazanje
Pri servisiranju svojega e-kolesa upoštevajte naslednje tri korake: čiščenje, zaščita in mazanje. Ta paket ponuja točno to in vam zagotavlja, da bo vaše e-kolo vedno pripravljeno na vse pogoje!

Pranje brez vode

Suho pranje Muc-Off E-Bike je hitro in enostavno za uporabo, vaše kolo pa v nekaj sekundah ostane čisto in sijoče brez vode. Napršite, obrišite, končano. Inovativna formula je bila razvita za zapiranje umazanije in umazanije ter njeno odstranjevanje brez prask. Idealno za enostavno čiščenje med večjimi pranji.
Čistilo za pogone E-Bike 500 ml
Prefinjeno čistilo za suhe verige v nekaj sekundah odstrani olje, maščobo in umazanijo in takoj po nanosu izhlapi, da ostane temeljito očiščena površina. Tudi trdovratna umazanija, vključno z vodoodporno maščobo, oljem za verige in voskom, se odstrani brez ostankov. Čistilo verige je primerno za vse verige in jermenske pogone in ga po uporabi ni treba sprati z vodo.

Mazivo za verige E-Bike Dry Lube 50 ml
Mazivo za suho verigo e-koles je bilo posebej razvito za preprečevanje visokih navornih moči močnih motorjev e-koles. Keramični dodatek zmanjša trenje in obrabo na minimum in prepriča z boljšo mazalno gostoto in vsestranskimi zmogljivostmi. Formula Dry ne privlači prahu, zato je olje za verige idealno za suhe in prašne pogoje. Ne samo veriga, ampak tudi kabli prestav, menjalnik, menjalnik in pedali imajo koristi od redne uporabe.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Zelena doživetja d.o.o.
  • Mariborska 105
  • 3000 Celje
Kontaktna oseba:
g. Klemen Štimulak
Telefon:
+386 40 656 599
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Kolesarska trgovina NATEKMI v Celju vam ponuja širok nabor koles GIANT in kolesarske opreme ENDURA, FOX, AGU in SHIMANO .
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.1.2021 - Ogledi: 126 - Številka oglasa: 3183