MUC-OFF SET ESSENTIALS KIT

33,99 €
  • MUC-OFF SET ESSENTIALS KIT
MUC-OFF SET ESSENTIALS KIT

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Komplet za nego MUC-OFF Wash + Protect (različica WET Lube)
Pri vzdrževanju kolesa so ključni naslednji trije koraki: čiščenje, zaščita in mazanje. Ta paket to ponuja in zagotavlja, da je vaše kolo celo leto pripravljeno na vse pogoje!

Čistilo za kolesa Nano Tech
Muc-Off biološko razgradljivo čistilo za kolesa ima neverjetno učinkovito čistilno formulo, ki vsebuje "Nano Technology", ki skrbi tudi za nežne obloge vašega kolesa. Ne vsebuje škodljivih kislin, CFC-jev ali topil in je popolnoma biološko razgradljiv.

MO-94
Iščete vsestranski čudežni sprej? Ne iščite več! Muc-Off MO-94 pokriva vse baze z neverjetno PTFE BREZPLAČNO formulo za hitro in učinkovito prodiranje vlage, mazanje gibljivih delov in puščanje trajnega zaščitnega filma. MO-94 preprečuje oprijem umazanije in odvaja odvečno vodo, da zadrži rjo in korozijo.
Biorazgradljivo mokro mazivo
Muc-Off biorazgradljivo lupilo za mokro verigo je izjemno trpežno mazivo za kolesarske verige na dolge razdalje in je posebej oblikovano tako, da se odlikuje na velikih razdaljah v mokrih ali blatnih razmerah. Naša najsodobnejša formula izhaja iz naravnih sestavin in je v celoti izdelana iz obnovljivih virov. Prodira globoko v vaše verige, da zagotovi dolgotrajno mazanje in popolno zaščito. Naši integralni dodatki „Extreme Pressure Additives“ prevlečejo vsak del povezave, da zagotovijo svilnato gladko menjavo prestav in izjemno učinkovito pogonsko verigo.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Zelena doživetja d.o.o.
  • Mariborska 105
  • 3000 Celje
Kontaktna oseba:
g. Klemen Štimulak
Telefon:
+386 40 656 599
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Kolesarska trgovina NATEKMI v Celju vam ponuja širok nabor koles GIANT in kolesarske opreme ENDURA, FOX, AGU in SHIMANO .
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.1.2021 - Ogledi: 181 - Številka oglasa: 3184