MUC-OFF ČISTILO NANO CLEANER KONCENTRAT 1l

21,21 €
  • MUC-OFF ČISTILO NANO CLEANER KONCENTRAT 1l
MUC-OFF ČISTILO NANO CLEANER KONCENTRAT 1l

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Eden izmed najbolj prodajanih produktov podjetja Muc-OFF. Vsestransko čistilo, plastenko pretresete in poškropite po kolesu - počakate nekaj minut, da aktivna pena začne učinkovati in splahnete z vodo.
1 LITER koncentrata zadošča za 4 litre Muc-OFF NANO CLEANER čistila.

Prispel je koncentrat za čiščenje koles! Tako je; naša neizprosna ekipa za raziskave in razvoj je naš Nano Tech Bike Cleaner toliko bolj izboljšala z ustvarjanjem priročne torbice za ponovno polnjenje! To je isto nagrajeno čistilo, vendar v koncentrirani obliki! Samo ena 500-mililitrska vrečka bo pripravila dvolitrske steklenice čistilca za kolesa Nano Tech!
Če pa se resnično ukvarjate z nakupom, naš 5-litrski koncentrat naredi do 20 steklenic čistilca za kolesa Nano Tech!
Ponovna uporaba je za okolje še boljša kot recikliranje, zato je koncentrat za čiščenje koles tako neverjeten. Vsaka torbica za koncentrat Bike Cleaner porabi 89% manj embalaže kot enakovredni 2 steklenici 1-litrskega čistilca za kolo Muc-Off. Torej ne vtaknite stare steklenice Bike Cleaner; reši ga in reši planet.

Postane še boljše. Koncentrat Bike Cleaner lahko uporabimo tudi kot močan razmaščevalec v obliki koncentrata in res deluje kot čar v Muc-Offovem X-3 stroju za umazano verigo! Kako je to za večnamensko uporabo?
V primeru, da ste se spraševali, je koncentrat za čiščenje koles varen za uporabo na okvirju vašega kolesa, vilicah, slušalkah, udarnih enotah, palicah, ročajih, sedežih, točkah vrtenja, platiščih, kolesih, naperah, pestah, kolutnih zavorah, delih vzmetenja, zobnikih / verižniki, aluminij, eloksirana kovina, laki, krom, ogljikova vlakna, jeklo, plastika, kompoziti, nalepke in guma.

Če kot razmaščevalec uporabljate koncentrat za čiščenje koles, preprosto nanesite neposredno na območje pogonske verige neposredno iz vrečke. Pustite približno 30 sekund, preden premešajte s čopičem in nato sperite z vodo.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Zelena doživetja d.o.o.
  • Mariborska 105
  • 3000 Celje
Kontaktna oseba:
g. Klemen Štimulak
Telefon:
+386 40 656 599
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Kolesarska trgovina NATEKMI v Celju vam ponuja širok nabor koles GIANT in kolesarske opreme ENDURA, FOX, AGU in SHIMANO .
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.1.2021 - Ogledi: 67 - Številka oglasa: 3196