MUC-OFF SET DUO PACK

19,51 €
  • MUC-OFF SET DUO PACK
MUC-OFF SET DUO PACK

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Osnovni duo paket za vzdrževanje kolesa!
Minimalna in obvezna oprema vsake kolesarske garaže!

Set za čiščenje in zaščito kolesa. Vsebuje Muc-Off Bike Clean 1000ml vklj. sprožilec in Muc-Off Bike Spray Bike Protection 500ml.

Muc-Offova biorazgradljiva čistilna formula olajša življenje, ne glede na vremenske razmere ali letni čas. Muc-Off biološko razgradljivo čistilo za kolesa ima neverjetno učinkovito čistilno formulo, ki vsebuje "Nano Technology", ki skrbi tudi za nežne obloge kolesa. Ne vsebuje škodljivih kislin, CFC-jev ali topil in je popolnoma biološko razgradljiv na osnovi alkalij. Popolnoma varen je za eloksiranje, barvanje, krom, ogljikova vlakna, tesnila vzmetenja, gumo, ploščice kolutnih zavor in še pomembneje za uporabnika! Hitro in varno preseka umazanijo, olje in umazanijo, tako da je celotno kolo bleščeče.
Muc Offov sprej za kolo ščiti, ohranja in osveži kolo z neverjetnim razprševanjem vode. Zaradi visoke vsebnosti olja je popoln zaviralec korozije po pranju. Odžene vlago in pusti penečo nelepljivo zaščitno plast na okvirju, pogonski verigi, kovinskih delih, plastiki, gumi in barvah. Uporabljeni P.T.F.E tvori zaščitni mazalni film na vseh delih. Pokrite površine ne bodo lepile ali vsrkavale prahu, blata ali druge umazanije. Ima tudi odlične penetracijske lastnosti, ki pomagajo zapeljati globoko v tesna območja, ki zadržujejo vlago in sproščajo zasežene dele. Vse to skupaj preprečuje oprijem umazanije med pranji in zmanjšuje čas vzdrževanja v prihodnosti ter pomaga zmanjšati trenje, obrabo in porabo energije. Idealno tudi za uporabo na nosilcih vilic, ki pomagajo zmanjšati trenje!
Opomba: Maskirajte zavorne površine.

Vključeno v dostavo: 1000 ml steklenica Bike Clean vklj. sprožilec, 1 aerosolni sprej za kolo s 500 ml,

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Zelena doživetja d.o.o.
  • Mariborska 105
  • 3000 Celje
Kontaktna oseba:
g. Klemen Štimulak
Telefon:
+386 40 656 599
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Kolesarska trgovina NATEKMI v Celju vam ponuja širok nabor koles GIANT in kolesarske opreme ENDURA, FOX, AGU in SHIMANO .
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.1.2021 - Ogledi: 110 - Številka oglasa: 3197