MUC-OFF ČISTILO NANO CLEANER 1L

14,02 €
  • MUC-OFF ČISTILO NANO CLEANER 1L
MUC-OFF ČISTILO NANO CLEANER 1L

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Eden izmed najbolj prodajanih produktov podjetja Muc-OFF. Vsestransko čistilo, plastenko pretresete in poškropite po kolesu - počakate nekaj minut, da aktivna pena začne učinkovati in splahnete z vodo.

Z uporabo MUC-OFF najsodobnejše formule Nano Tech Muc-Off preseka umazanijo hitreje, kot lahko rečete "OMG!" ne glede na vreme ali pogoje vožnje. To klasično roza čistilo za kolesa ima neverjetno moč čiščenja, saj vsebuje revolucionarno Nano tehnologijo, ki na mikroskopskih ravneh razgrajuje umazanijo in umazanijo, hkrati pa skrbi za nežen zaključek vašega kolesa. Ker uporabljamo najboljše sestavine in površinsko aktivne snovi, je naša formula Muc-Off skrbno varovana poslovna skrivnost.
Je najučinkovitejše čistilo tam zunaj in sploh ne potrebuje nobene od tistih grdih, nevarnih kislin ali kemikalij. Dejansko je naše popolnoma rožnato čistilo * biološko razgradljivo, brez kislin, CFC-jev in topil ter na bazi alkalij, tako da ga lahko očistite brez vesti. Je varen na vseh površinah in je celo rotor kolutne zavore in blazinicam prijazen.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Zelena doživetja d.o.o.
  • Mariborska 105
  • 3000 Celje
Kontaktna oseba:
g. Klemen Štimulak
Telefon:
+386 40 656 599
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Kolesarska trgovina NATEKMI v Celju vam ponuja širok nabor koles GIANT in kolesarske opreme ENDURA, FOX, AGU in SHIMANO .
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.1.2021 - Ogledi: 75 - Številka oglasa: 3204