POWER ARC PRO ELASTON

240,00 €
  • POWER ARC PRO ELASTON
POWER ARC PRO ELASTON

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Novi Power Arc Pro širi ponudbo naših originalnih sedežev Power. Ima enak kanal in dolžino kot original, a kjer ima model S-Works karbonske nosilce ima ta model titanove nosilce. Vendar to pomeni da ima še vedno togo karbonsko školjko FACT in lahko podlogo EVA. Če ste že zvesti sedežem Power boste videli, da ima ta model krivuljo Body Geometry, ki se bolje prilega vašemu telesu. Kaj to pomeni za vaše kolesarjenje? Imeli boste občutek, kot da sedite "v sedežu", na na njem. V končni fazi to pomeni večje udobje in superiorno učinkovitost v vseh položajih na sedežu, in to velja za moške in ženske.

Tradicionalno PU podlogo smo nadomestili s peno Elaston, ki je narejena iz majhnih delcev, ki se razširijo v peno. Rezultat? Občutek, da sedite na 1000 miniaturnih blazinicah in ne na enem kosu pene. In da udobja res ne bi zmanjkalo se zanašamo na naš ekstra širok, podaljšan kanal Body Geometry in kratko konico, ki skupaj zagotavljajo pravo oporo sedalnim kostem.

Patentirana oblika Body Geometry je laboratorijsko testirana tako za moške, kot ženske in zagotavlja pretok krvi v občutljivih arterijah.
Toga školjka iz karbona FACT za dobro oporo in udobje.
Pena Elaston zagotavlja neprekosljivo udobje in oporo na daljših vožnjah.
Lahki, vzdržljivi in votli titanovi nosilci.
Podloga stopnje II: Srednje debela pena za občutek dodatnega blazinjenja.
Z izdelki SWAT™ združljiv nosilec na spodnjem delu sedeža omogoča uporabo elegantnih in integriranih rešitev za prevoz razne opreme.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 15.1.2021 - Ogledi: 62 - Številka oglasa: 3277