Kolesarski sedež POWER PRO ELASTON

240,00 €
  • Kolesarski sedež POWER PRO ELASTON
Kolesarski sedež POWER PRO ELASTON

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Naš novi sedež Power Pro Elaston je v povsem svoji kategoriji. Za začetek smo poskrbeli, da je zelo lahek in smo ga oblikovali s togo karbonsko školjko FACT in vzdržljvimi titanovimi nosilci. Oblika Body Geometry je medtem primerna za moške in ženske, pomaga pa doseči superiorno učinkovitost v vseh položajih sedenja – še posebej v agresivnih. To smo dokazali preko testiranja pretoka krvi in kartiranjem pritiska, ta postopek pa nas je navdihnil, da smo ustvarili najlažjo stopnjo podloge, kar jih je na voljo. In v tem se Elaston razlikuje od brata Power.

Tradicionalno PU podlogo smo nadomestili s peno Elaston, ki je narejena iz majhnih delcev, ki se razširijo v peno. Rezultat? Občutek, da sedite na 1000 miniaturnih blazinicah in ne na enem kosu pene. In da udobja res ne bi zmanjkalo se zanašamo na naš ekstra širok in podaljšan kanal Body Geometry in kratko konico, ki skupaj zagotavljajo pravo oporo sedalnim kostem.

Patentirana oblika Body Geometry je laboratorijsko testirana tako za moške, kot ženske in zagotavlja pretok krvi v občutljivih arterijah.
Toga školjka iz karbona FACT za dobro oporo in udobje.
Pena Elaston zagotavlja neprekosljivo udobje in oporo na daljših vožnjah.
Lahki, vzdržljivi in votli titanovi nosilci.
Podloga stopnje 1: Najtanjša podloga za najbolj neposreden stik s sedežem.
Z izdelki SWAT™ združljiv nosilec na spodnjem delu sedeža omogoča uporabo elegantnih in integriranih rešitev za prevoz razne opreme.
Širina 143 mm / teža: 231g
Širina 155mm / teža: 235g

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.1.2021 - Ogledi: 63 - Številka oglasa: 3281