Kolesarska čelada AMBUSH

159,91 €
  • Kolesarska čelada AMBUSH
  • Kolesarska čelada AMBUSH
  • Kolesarska čelada AMBUSH
  • Kolesarska čelada AMBUSH
  • Kolesarska čelada AMBUSH
  • Kolesarska čelada AMBUSH
  • Kolesarska čelada AMBUSH
Kolesarska čelada AMBUSH Kolesarska čelada AMBUSH Kolesarska čelada AMBUSH Kolesarska čelada AMBUSH Kolesarska čelada AMBUSH Kolesarska čelada AMBUSH Kolesarska čelada AMBUSH

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Ko letite navzdol po dobri stezici je zadnja stvar, na katero morate skrbeti če vas bo čelada zaščitila v primeru padca. Hkrati pa se med trail kolesarjenjem tudi nočete ukvarjate s "full-face" čelado. Zato smo ustvarili čelado Ambush, najlažjo in najbolj zračno čelado s povečano zaščitno površino.
Kar se tiče zaščite ima čelada Ambush izdatno povečano zaščitno površino, peno Energy Optimized Multi-Density EPS, ki učinkovito obvladuje energijo v primeru udarcev ter z aramidom ojačan skelet, ki daje penu dodatno strukturno moč. Kljub dodatni zaščiti se s svojim nizkim profilom ter v celoti integriranim sistemom prilagoditve Mindset 360 še vedno zelo udobno prilega glavi. S petimi stopnjami nastavitve višine je ta sistem z vidika nastavljivosti brez primere, integriran vrtljiv gumb pa omogoča nastavljanje med vožnjo. Čelada Ambush ima tudi sistem hlajenja 4th Dimension z masivnimi zračniki in izhodnimi odprtinami, zato vam ni treba skrbeti, da bi se pregreli – tudi na najbolj vroče dni.
Dodali smo še mikro nastavljiv vizir, katerega položaj se hitro prilagodi, hkrati pa ponuja dovolj prostora za "goggle". Z vsemi temi lastnostmi je čalada Ambush daleč pred konkurenco.


Patentiran, z aramidom ojačan skelet daje notranjo trdnost EPS peni.
Patentirana konstrukcija Energy Optimized Multi-Density EPS pomaga blažiti energijo udarcev.
Sistem prilagajanja Mindset 360 zagotavlja varno, po meri nastavljivo prileganje, ki sega povsem okoli glave, pet položajev višine ter integriran vrtljiv gumb za nastavitev med vožnjo.
Mikro nastavljiv vizir dopušča širok razpon položajev ter hitro in varno nastavitev na terenu, prav tako pa tudi priročen prostor za shranjevanje očal.
Razgreto glavo hladi sistem 4th Dimension z masivnimi zračnimi odprtinami, notranjimi kanali ter poravnanimi odprtinami za izhod zraka.
Nizko profilna školjka "in-mold" z gladko zunanjo površino.
Večja pokritost za dodatno zaščito in vzdržljivost.
Lahke, hitro sušeče blazinice s posebno obliko Gutter Action Brow , ki vodi znoj stran od oči.
Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.1.2021 - Ogledi: 77 - Številka oglasa: 3286