Kolesarska čelada AMBUSH COMP

99,91 €
  • Kolesarska čelada AMBUSH COMP
  • Kolesarska čelada AMBUSH COMP
  • Kolesarska čelada AMBUSH COMP
  • Kolesarska čelada AMBUSH COMP
  • Kolesarska čelada AMBUSH COMP
Kolesarska čelada AMBUSH COMP Kolesarska čelada AMBUSH COMP Kolesarska čelada AMBUSH COMP Kolesarska čelada AMBUSH COMP Kolesarska čelada AMBUSH COMP

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Ko letite navzdol po dobri stezici je zadnja stvar, na katero morate skrbeti če vas bo čelada zaščitila v primeru padca. Hkrati pa se med trail kolesarjenjem tudi nočete ukvarjate s "full-face" čelado. Zato smo ustvarlili čelado Ambush Comp – lahko čelado s večjo zaščitno površino in prijazno ceno.

Kar se tiče zaščite ima čelada Ambush Comp znatno povečano površino ter peno ene gostotke, ki pa je ojačana z notranjo kompozitno matrico. Razlog za tem je v bolj učinkovitem obvladovanju energije v primeru padcev. Kljub dodatni zaščiti se s svojim nizkim profilom ter v celoti integriranim sistemom prilagoditve Mindset 360 še vedno zelo udobno prilega glavi. S petimi stopnjami nastavitve višine je ta sistem z vidika nastavljivosti brez primere, integriran vrtljiv gumb pa omogoča nastavitev med vožnjo. Čelada Ambush Comp ima tudi sistem hlajenja 4th Dimension z masivnimi zračniki in izhodnimi odprtinami, zato vam ni treba skrbeti, da bi se pregreli – tudi na najbolj vroče dni.

Dodali smo še mikro nastavljiv vizir, katerega položaj se hitro prilagodi, hkrati pa ponuja dovolj prostora za "goggle". Z vsemi temi lastnostmi je čalada Ambush Comp daleč pred konkurenco.

Notranja kompozitna matrica naredi čelado močnejšo in omogoča izdelavo večjih odprtin za boljšo zračenje.
Školjka in-mold za večjo moč in manjšo težo.
Sistem prilagajanja Mindset 360 zagotavlja varno in udobno prileganje, ki sega povsem okoli glave, pet položajev višine ter integriran vrtljiv gumb za nastavitev med vožnjo
Mikro nastavljiv vizir dopušča širok razpon položajev ter hitro in varno nastavitev na terenu, prav tako pa tudi priročen prostor za shranjevanje očal.
Sistem 4th Dimension za optimalno zračenje.
Večja pokritost za dodatno zaščito in vzdržljivost.
Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.1.2021 - Ogledi: 76 - Številka oglasa: 3288