Kolesarska čelada AMBUSH COMP Z ANGI

129,91 €
  • Kolesarska čelada AMBUSH COMP Z ANGI
Kolesarska čelada AMBUSH COMP Z ANGI

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Ko letite navzdol po dobri stezici je zadnja stvar, na katero morate skrbeti če vas bo čelada zaščitila v primeru padca. Hkrati pa se med trail kolesarjenjem tudi nočete ukvarjate s "full-face" čelado. Zato smo ustvarlili čelado Ambush Comp z ANGi – lahko čelado s večjo zaščitno površino in prijazno ceno.

Kar se tiče zaščite ima čelada Ambush Comp znatno povečano površino ter peno ene gostotke, ki pa je ojačana z notranjo kompozitno matrico. Razlog za tem je v bolj učinkovitem obvladovanju energije v primeru padcev. Kljub dodatni zaščiti se s svojim nizkim profilom ter v celoti integriranim sistemom prilagoditve Mindset 360 še vedno zelo udobno prilega glavi. S petimi stopnjami nastavitve višine je ta sistem z vidika nastavljivosti brez primere, integriran vrtljiv gumb pa omogoča nastavitev med vožnjo. Ambush Comp was tudi hladi z našim sistemom hlajenja 4th Dimension z masivnimi vstopnimi in izstopnimi zračniki, zato se vam ne bo treba bati, da bi se pregreli—tudi v najbolj vročih dneh.

Naš novi senzor padcev ANGi daje vam in vašim bližjim mirne misli—združen z našo aplikacijo za iOS ali Android bo senzor zaznal padec in poslal tekstovno sporočilo izbranim kontaktom v vašem telefonu. Prav tako se lahko sinhronizira z našo aplikacijo in Stravo ter zagotavlja sledenje aktivnosti na podlagi GPS signala.

Nenazadnje smo dodali še mikro nastavljiv vizir, katerega položaj je moč nastaviti zelo hitro, prav tako pa je dovolj prostora za "goggle". Z vsemi temi lastnostmi je čelada Ambush Comp daleč pred konkurenco.

Integriran senzor padcev ANGi.
Ob nakupu dobite doživljenjsko članarino za aplikacijo Specialized Ride.
Opremljena s sistemom MIPS.
Mikro nastavljiv vizir dopušča širok razpon položajev ter hitro in varno nastavitev na terenu, prav tako pa tudi priročen prostor za shranjevanje očal.
Sistem 4th Dimension za optimalno zračenje.
Večja pokritost za dodatno zaščito in vzdržljivost.
Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.
Opremljena s sistemom MIPS.
Integriran senzor padcev ANGI.
Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.1.2021 - Ogledi: 71 - Številka oglasa: 3291