ROVAL TRAVERSE 38 SL FATTIE 27.5 148

1.799,90 €
  • ROVAL TRAVERSE 38 SL FATTIE 27.5 148
ROVAL TRAVERSE 38 SL FATTIE 27.5 148

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Morda res obstaja linearno razmerje med večjo širino obroča in večjo zabavo, vendar je to razmerje možno samo če so širši plašči nameščeni na pravilno široke obroče. Če bi plašče širine 2.8 ali 3.0 palca namestili na ozke obroče bi bila vodljivost nestabilna in slaba, ko pa ste v lovu na dodatno zabavo so te karakteristike nezaželene. Na srečo je prispela nova doba oprijema, stabilnosti in hitrosti—in imenuje se Traverse 38 SL Fattie 27.5.Poleg nizke skupne teže, togosti in vzdržljivosti je bila pomembna prioriteta za obročnike Traverse SL tudi enostavna uporaba. Najprej smo se znebili ravnih naper ter za korozijo dovzetnih aluminijastih tuljavk. Nato smo se odločili za napere v obliki črke J (za sprednje in zadnje obročnike), ki so vse enako dolge—zato je po potrebi enostavno poiskati zamenjavo. Na koncu pa smo naredili še novo obliko pesta s širšim profilom in višjima prirobnicama, kar pripomore k splošni togosti.Naši obročniki Traverse SL s širino 38 mm so širši od večine ostale ponudbe, prednosti treh palcev širokih plaščev plaščev pa postanejo najbolj očitne s pravilnim stikom z obročem. V iskanju idealne širine so naših inženirji testirali različne možnostih, od 30 do 45 milimetrov in na koncu določili zlato sredino. Na koncu smo dobili 38 mm široko notranjo širino, zaradi katere se obročniki Traverse 38 SL Fatties vrhunski na vsakem spustu.Notranja širina bo navdušila kolesarje s številni prednostmi, ki so še bolj poudarjena s plašči širine plus. Ker so širši obroči imajo plašči večji volumen, kar pomeni bolj mehko vožnjo in boljšo oporo plašču, kar pomeni, da plašči pri nastavitvi tubeless ne bodo spodvijali in da bo oprijem drastično boljši. Ko smo določili pravilno širino obroča za uporabo s plus plašči smo začeli oblikovati obroč in sicer z istimi lahkimi in močnimi tehnologijami, ki jih najdete na modelih Traverse SL in Control SL. Za začetek smo vzeli obliko Zero Bead Hook, ki efektivno odpravi največjo šibko točko tradicionalnih obročev in jo zaradi nižje teže nadgradili z uporabo visoko modularnih karbonskih vlaken. Poleg tega smo obročnikom priložili še Rovalov sistem za tubeless, ki je v primerjavi s klasičnim trakom za obroč lažji za kar 50 gramov.Vsak izmed obročnikov Traverse 38 SL Fattie je z naperami DT Swiss Competition Race ročno sestavljen na naša lastna aluminijasta pesta. V pestih boste našli zatesnjene industrijske ležaje ter račno DT Swiss s 54 zobci in hitro aktivacijo, tako da boste lahko na polno in brez zamikov kolesarili čez skale in korenine. In čeprav lahko stroji spodobno pletejo obročnike smo mi za sestavljanje naših izbrali profesionalno usposobljene ljudi, saj lahko vidijo različne nepopolnosti, ki bi jih stroj spregledal.
Tip obroča: Karbonski poltubular, 2Bliss Ready, stranice obroča brez roba (zero bead hook design). Črne grafike pod prozornim lakom.
Material obroča: karbonska vlakna
Širina obroča: notranja 38mm
Pletenje prednjih naper: dvakrat križane
Pletenje zadnjih naper: dvakrat križane
Številno naper: 28 spredaj, 28 zadaj
Napere: DT Swiss Competition Race, oblika J
Tuljavke: medeninaste DT Swiss Pro Lock, šesterokotne
Prednje pesto: aluminijasto ohišje, 15x110 mm votla os, priloženi pokrovčki pesta 19 in 31 mm
Zadnje pesto: CNC struženo aluminijasto ohišje, kvalitetna račna DT 240 s 54 zobci za hitro aktivacijo, priložena račna za 11-redni sistem SRAM XX1, pokrovčki pest 148.
Pesta Roval z naperami oblike "J" so oblikovana tako, da rabite za obročnik samo eno dolžino naper.
Tip ležajev: zatesnjeni industrijski
Način sestave: ročno sestavljeni
Vsakemu obročniku je priložen tubeless ventil, zato je namestitev plaščev brez zračnice malce lažja.
Skupna teža para obročnikov: 1830g

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 17.1.2021 - Ogledi: 96 - Številka oglasa: 3308