ROVAL TRAVERSE FATTIE 27,5 148

599,90 €
  • ROVAL TRAVERSE FATTIE 27,5 148
ROVAL TRAVERSE FATTIE 27,5 148

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

V zgornjih fazah razvoja obročnikov Traverse Fattie 27,5 smo ugotovili, da je bilo le na trgu le nekaj aluminijastih obročnikov, ki so bili dovolj močni za divje spuste ter dovolj učinkoviti za zahteve našega testnega poligona z neusmiljenimi klanci v severni Kaliforniji. Prav tako smo spoznali, da imajo trail kolesarji določena pričakovanja glede super okretnih, vsega zmožnih obročnikov. Ugotovili smo, da bo aluminij ob dobri ceni izpolnil številna pričakovanja, zato vam bo ob dobrih obročnikih v žepu ostalo še nekaj evrov za kakšno pijačo po furanju.Poleg nizke skupne teže, togosti in vzdržljivosti je bila pomembna prioriteta za obročnike Traverse tudi enostavna uporaba. Najprej smo se znebili ravnih naper ter za korozijo dovzetnih aluminijastih tuljavk. Nato smo se odločili za napere v obliki črke J (za sprednje in zadnje obročnike), ki so vse enako dolge—zato je po potrebi enostavno poiskati zamenjavo. Na koncu pa smo naredili še novo obliko pesta s širšim profilom in višjima prirobnicama, kar pripomore k splošni togosti.Pogledali smo tradicionalne standarde s širino 19 in 23 mm ter na koncu izbrali tisto, kar je bilo najboljše na testih—izjemnih 30 mm široki obroči tipa "Fattie". Širok obroč močno vpliva na učinkovitost vožnje—plašču daje boljšo oporo za večjo zmogljivost in oprijem, vozite lahko z nižjim pritiskom, prav tako pa se udarci razpršijo po večji površini, kar zmanjša možnost poškodbe v primeru udarca. Dodali smo tudi našo obliko Zero Bead Hook (obroč brez notranjega roba), ki pomaga preprečevati snemanje plašča pri agresivnem zavijanju, hkrati pa tudi pomaga pri nastavitvi sistema tubeless.Ko smo razvili popolne aluminijaste trail obročnike smo šli še naprej po poti popolnosti ter obroče ročno spletli z našimi lastnimi aluminijastimi pesti, ki so v celoti sestavljeni z naperami enake dolžine, uporabili pa J-napere DT Swiss Revolution ter napere Pro Lock. V pestih boste našli zatesnjene industrijske ležaje in račno DT Swiss 360, zato bodo pesta delovala zelo dolgo. Prav tako smo želeli zagotoviti, da bo vsak obročnik sestavljen pravilno, zato smo jih spletli ročno.Vsak par obročnikov je opremljen tudi z ohišjem račne SRAM XD in ventili za sistem tubeless, zato je nastavitev plaščev brez zračnic malce bolj enostavna. Pomnite, da se račne Shimano prodajajo posebej.
Material obroča: zelo močan aluminij E5
Širina obroča: notranja 30mm
Pletenje prednjih naper: dvakrat križane
Pletenje zadnjih naper: dvakrat križane
Številno naper: 28 spredaj, 28 zadaj
Napere: DT Swiss Competition Race, oblika J
Tuljavke: medeninaste DT Swiss Pro Lock, šesterokotne
Prednje pesto: aluminijasto ohišje, 15x110 mm votla os, priloženi pokrovčki pesta 19 in 31 mm
Zadnje pesto: CNC struženo aluminijasto ohišje, kvalitetna račna DT 360, priložena račna za 11-redni sistem SRAM XX1, pokrovčki pest 148.
Tip ležajev: zatesnjeni industrijski
Pesta Roval z naperami oblike "J" so oblikovana tako, da rabite za obročnik samo eno dolžino naper.
Način sestave: ročno sestavljeni
Vsakemu obročniku je priložen tubeless ventil, zato je namestitev plaščev brez zračnice malce lažja.
Skupna teža para obročnikov: 1830g

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 17.1.2021 - Ogledi: 127 - Številka oglasa: 3317