CESTNI ČEVLJI S-WORKS 7 LTD SAGAN

284,92 €
  • CESTNI ČEVLJI S-WORKS 7 LTD SAGAN
CESTNI ČEVLJI S-WORKS 7 LTD SAGAN

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Kaj odlikuje popolne kolesarske čevlje? Izjemen prenos moči? Superiorno udobje? Osupljiv stil? Enostaven odgovor na vsa zgornja vprašanja je "da". S čevlji S-Works 7 Road boste dobili čevlje, ki resnično ne poznajo kompromisov.
Za nalogo prenašanja vsakega delčka vaše moči na pedala smo izbrali pristop brez zadrževanja pri čemerkoli. Lažji in bolj tog karbonski podplat Powerline™ je povsem nov, zasnovala pa ga je ista ekipa, ki je zaslužna tudi za razvoj tehnologije Rider-First Engineering. Zakaj poudarjamo to? Ker je to vodilo do najlažjega in najbolj togega podplata, kar smo jih kdaj izdelali. Povsem prenovljena peta Padlock™ medtem ponuja večje udobje, ohranja pa izjemen občutek, ki ga poznate že pri naših prejšnjih verzijah. Zgornji del čevljev pa je izdelan iz materiala Dyneema™, ki se uporablja tudi v vesoljskih aplikacijah, njegova odlika pa je, da se ne raztegne in zato vaše stopalo ostane na svojem mestu. Ko boste sešteli vse te značilnosti boste povsem prepričani, da smo se držali našega mota "vsak vat je svet".

Z vidika udobja smo obdržali vse lastnosti Body Geometry, ki jih poznate in ljubite, kot so vzdolžen lok, vstavek z naklonom in metatarsalni gumb. Vsako izmed teh oblik smo ergonomsko oblikovali in znanstveno testirali, a ne samo za najboljši prenos moči, vendar tudi za povečanje učinkovitosti ter zmanjšanje tveganja za poškodbe. Za model S-Works 7 smo dodali tudi luksuzne podrobnosti in namesto običajnih šivov uporabili tehniko lepljenja s čemer smo naredili linije še bolj čiste, čevelj pa se bo vašemu stopalu prilegal kot udoben copat. Posebej narejeni aluminijasti CNC gumbi Boa® dodajo tudi nekaj odličnosti, hkrati pa vsebujejo tudi vzdržljivo notranjo sklopko ter možnost mikro nastavljanja v stopnjah po en milimeter, tako da boste vedno popolno zapeti v čevlji.

Čevlji S-Works 7 poosebljajo vse, kar vemo o čevljih, vse je združeno v enih brezkompromisnih čevljih, pri katerih nismo sekali bližnjic—samo eksplozivna hitrost in superiorno udobje.

Podplati in vložki Body Geometry so ergonomsko oblikovani in znanstveno preverjeni za boljši prenos moči, povečano učinkovitost ter zmanjšanje možnosti nastanka poškodbe, saj optimizirajo poravnavo kolka, kolena in stopala.
Naš najbolj tog in najlažji karbonski podplat FACT Powerline™ za največji prenos moči: indeks togosti 15.0
Tkanina Dyneema® Mesh je vstavljena med plasti v štiri smeri raztegljive mreže in TPU, z njo pa smo ustvarili neraztegljiva območja za najboljšo povezavo in udobje.
Neodvisen aluminijast gumb Boa® S3 za mikro nastavitev zategnjenosti čevlja med vožnjo, sistem pa ima za povrh še doživljenjsko garancijo Boa®.

Konstrukcija pete PadLock™ dokazano izboljša pospeševanje
Vložek za ploščice pedal je izdelan iz titanove zlitine in se lahko obrne za položaj ploščic 5 mm bolj nazaj.
Nedrseč, zamenljiv gumijasti vložek na podplatu namenjen hoji; privit je z vijaki iz notranje strani.
Oblikovani so po kopitu z dovolj prostora za prste in za največjo povezavo in udobje.
Za blokeje s 3 vijaki, čevlji so združljivi z vsemi vodilnimi proizvajalci blokejev.
Približna teža: 224g (1/2 para, velikost 42)

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 24.1.2021 - Ogledi: 224 - Številka oglasa: 3370