S-WORKS EVADE ANGI

239,92 €
  • S-WORKS EVADE ANGI
S-WORKS EVADE ANGI

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Čelade so bile dolgo časa podrejene pravilu: Nizka teža, zračnost, aerodinamika—izberi dve lastnosti in dobil boš svojo čelado. Kot ste že videli v preteklosti se ne držimo teh pravil—ali se zanašamo na njih. Standardne raje opredelimo na novo in ustvarimo izdelke, ki jih drugi še sanjati ne upajo. Dokaz za vse to pa boste našli že v povsem novi čeladi S-Works Evade. Začnimo direktno, to je najhitrejša cestna čelada tam zunaj.
V lastnem vetrovniku skrbno analiziramo vsak vidik učinkovitosti čelade in skupaj s testi v realnem svetu poskrbimo, da smo pogledali pod vsak kamen in dobili največjo možno učinkovitost. V končni fazi se to prenese v najhitrejšo čelado, kar smo jih kdaj testirali.
V vetrovniku Win Tunnel smo hkrati optimizirali zračenje in aerodinamiko, ter na koncu uporabili najboljšo kombinacijo kar jih je na voljo na tržišču. Skrbno smo preučili tudi zunanje zračnike in notranje kanale ter poskrbeli, da bo šla skozi čelado največja možna količina zraka in da bo hlajenje izjemno. Rezultat? Nova čelada Evade daje skoraj tako občutek, kot da čelade sploh ne bi nosili, in je s tem najbolj prezračena čelada na svetu.
Nova čelada Evade ni samo hladna in prijetna, ampak tudi zelo hitra. V svetu cestnih kolesarskih čelad ni ničesar, kar bi se lahko kosalo s tem modelom.
Naš novi senzor padcev ANGI daje vam in vašim bližjim mirne misli—združen z našo aplikacijo za iOS ali Android bo senzor zaznal padec in poslal tekstovno sporočilo izbranim kontaktom v vašem telefonu. Prav tako se lahko sinhronizira z našo aplikacijo in Stravo ter zagotavlja sledenje aktivnosti na podlagi GPS signala.
S-Works Evade ima vse lastnosti, ki jih pričakujete od vrhunske čelade, na primer naš sistem mikro-prilagajanja Mindset HairPort 2, blazinice, ki se ne raztegnejo ter novo blazinico Gutter Action, ki preprečuje pot znoja do vaših oči. Dodali smo še magnetno zaponko, zato bo zapiranje čelade z eno roko hitro in čisto enostavno.

S pomočjo intenzivnega razvoja v vetrovniku Win Tunnel smo ustvarili čelado Evade, ki je najhitrejša čelada, kar smo jih kdaj testirali.
P85 Sistem zračenja 4th Dimension z globokimi notranjimi kanali, masivnimi odprtinami in izhodnimi odprtinami za najboljšo kombinacijo aerodinamike in zračnosti.
Patentirana konstrukcija Energy Optimized Multi-Density EPS pomaga blažiti energijo udarcev.
Patentiran, z aramidom ojačan skelet zagotavlja notranjo oporo peni EPS, saj ublaži silo udarca.
Zelo nastavljiv in super lahek sistem Mindset HairPort II micro-dial za popolno ustrezanje in udobje.
Blazinice Gutter Action za povečano udobje in nadzor nad znojem.
Tanka, mehka in lahka mreža 4X DryLite se ne bo raztegnila zaradi potenja ali vode.
Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.
Sistem notranjih ojačitev za ultra lahko konstrukcijo in varnost.
Opremljena s sistemom MIPS.
Integriran senzor padcev ANGI.
Magnetna zaponka je enostavna in zanesljiva.
Magnetic buckle is simple and secure.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 12.2.2021 - Ogledi: 54 - Številka oglasa: 3443